Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit gondolnátok ha közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha közel másfél hónapos ismerkedés után azt mondaná az illető, hogy majd a jövő eldönti mi lesz kettőtökkel?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van. Másfél hónap még semmi idő.

vagy hogy érted a kérdést?

N

2016. ápr. 27. 12:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát hogy mire lehet következtetni egy ilyen megnyilvánulásnál. Meddig érdemes húzni még az időt?
2016. ápr. 27. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem biztos az érzéseivel, az jelenthet rosszat.

Ha csak az ismeretlentől fél, az normális :)

2016. ápr. 27. 12:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Bizalmatlan az illető, meg azt se tudni,hogy miért mondta ezt,mert beletörödik abba,hogy lesz ami lesz vagy nem érdekli az egész vagy szeretné a másikat jobban kiismerni.
2016. ápr. 27. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
lapát. Nem pazarolnám az időmet olyan emberre, aki nem saját maga irányítja az életét.
2016. ápr. 27. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem is lapát, mert ha másfél hónap után nem tudja, hogy akar e, akkor ott baj van.

ennyi idő után már ki lehet valakit annyira ismerni, hogy el tudjam dönteni, hogy esetleg folytatni szeretném e. nekem így már úgy jön le, mintha közben még ismerkedne akár mással is és talonban tart. :)

voltam hasonló helyzetben és a végén én voltam a hibás, úgymond "határozatlan".

viszont neked is jót tenne, ha el tudnád dönteni, vagy legalább átgondolnád, hogy egy ilyen bizalmatlan ember mellett van e helyed. mi az oka, hogy még veled szemben is bizalmatlan? általában inkább az alamuszi, töketlen bizonytalan pasik mondják (nem csak pasik, nők is), hogy bizalmatlan, mert valójában nem mondja ki, hogy hát az az igazság, hogy félénk vagyok, mert vagy annyira tetszel neki, vagy éppen annyira nem.

ez a jövő majd eldönti mi lesz kettőnkkel meg felháborító. ennyi erővel mondja már azt is, hogy hát leszarom mi lesz kettőnkkel.

de persze nem láthatom azt, hogy mennyire érdeklődő feléd, tehát ezt mind igazából csak te tudhatod. nekem ez a kiindulásom ennyiből.

23N

2016. ápr. 27. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:

"mert ha másfél hónap után nem tudja, hogy akar e, akkor ott baj van. "

Egyáltalán nem. Eleve nem tudjuk, mire gondolt a srác. 6 hét után azt kijelenteni, hogy a másik az élete párja, és együtt fognak megöregedni boldog házasságban, nem lehet. Illetve aki megteszi, az nagyon felületes és számomra hiteltelen.

2016. ápr. 27. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez tök igaz. Az idő megy így bármi történjék is majd az maga a jövő!

Bár nekem ilyet pasi soha nem írt ;D

2016. ápr. 28. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

7 es :) én itt arra gondoltam, hogy az ismerkedést akarja e folytatni.

De gondolom azóta megoldódott a dolog. Mi történt végül veletek?

2016. máj. 28. 18:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Leszart a csávó :) azóta hetente ir egy két szót ha eszébe jutok de nem érdekel. Találkozó is volt de ezek szerint fölöslegesen.
2016. máj. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!