Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá lehet jönni pár perces...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá lehet jönni pár perces személyes ismerkedés után, hogy milyen lehet az illető (egyaránt férfi vagy nő)?

Figyelt kérdés
Valaki pillantásából, mozdulataiból, öleléséből, beszédéből és arckifejezéséből, hogy mennyire szeretetéhes, mennyi kedvesség van benne, milyen a lelke, ne adj isten egy utolsó senkiházi, aki csak magával törődik?
2013. márc. 2. 17:19
 1/8 A kérdező kommentje:
továbbá zenei ízléséből, vagy hangjából
2013. márc. 2. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:

zenei ízlésből nem hiszem... én mindenféle zenét bírok, most akkor ha éppen valami hörgős metált hallgatok, már nem is lehetek romantikus pl? :D

én ezt nem értem, a kettőnek szerintem köze nincs egymáshoz

pár perc pedig semmire sem elég, mi van ha rossz pillanatában fogod ki, amikor fáradt/éhespisilnie kell/fáj a vele/bunkóztak vele a munkahelyén - és emiatt, mondjuk nem ér fülig a szája, meg nem poénkodik összevissza.

több idő és helyzet kell hogy kiismerj valakit

2013. márc. 2. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én rászoktam,de ezt nem tudom megtanítani.
2013. márc. 2. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Én jó vagyok ebben :)

Még 1x nem tévedtem...

2013. márc. 3. 01:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Pár perc alatt nem, de egy fél órás-*órás találkozó alkalmával igen sok minden leszűrhető.
2013. márc. 3. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

a hangjából még nem lehet rájönni, hogy milyen lehet...

hosszabb idő kell, hogy megismerjétek egymást.

2013. márc. 3. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen is, meg nem is..

A mondjuk úgy "egyszerűbb" embereknél, akik mindig egyhangúan viselkednek, nem tesz rajtuk befolyásolást semmiféle tényező, ez rendkívül jól működhet.

Viszont a nem ilyen "egyszerű" embereknél, amilyennek én is sorolom magam, meg nem mondanád, hogy valójában milyenek. Engem igazából még azok sem ismernek, akikkel 4. éve járok egy gimnáziumba, még a legközelebbi embereknek sem mutattam meg minden oldalamat.

Lehet ezt arra fogni, hogy képmutatás, meg más sztenderdek, és van is benne igazság. Sokszor más vagyok, mint amilyen valójában szeretnék lenni, alapvetően, ha van társaságom hozzá, akkor egy éjjel nappal röhögő és poénkodó, mindent lazára vevő ember vagyok, de iskolában ennek gyökeresen az ellentéte sugárzik rólam, komolynak látszom, mert szar a társaság, és senki meg nem mondaná, hogy nekem milyen oldalaim vannak még azon kívül, hogy egy "unalmas szürke egér lehetek" :)

18F

2013. márc. 7. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha jó emberismerő vagy, akkor rövidebb idő alatt is.
2013. márc. 7. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!