Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi az a "csajozós szöveg" ami bejön? Tudom, hogy nem nagyon szeretitek amikor ismeretlenek írnak vagy leszólítanak, de mi az ami tetszik személyes kontaktusnál illetve üzenetnél, és mi az ami nem?
Nekem pld. az jön be, ha nincs csajozós szöveg. :D
Spontán beszélgetés, esetleg egy kérdés, hogy "Van kedved beszélgetni", stb.. nekem ezek jönnek be.
jó a csöcsöd kő kóla?
ez nagyon bejön! ^^
neeem, NEM!!
úgy vannak, hogy:
- jó a csöcsöd/segged, kő kóla?
- teccő g*có, gyüssz topogni?
Én sem szeretem a csajozós szövegeket,inkább azt hogyha mondják hogy"hűű de szép a szemed,vagy "nagyon szép a mosolyod" persze,ezt csak akkor ha személyesen találkozom az illetővel!
Irritálnak azok ha azt mondja egy srác hogy de jó a feneked meg a cs*cseid....ez úgyis csak meg akar fektetni.
Legyen mosolygós,és vidám meg legyen jó humora...
Nem szeretem a csajozós szövegeket.
Inkább spontán kezdjen el beszélgetni.
Legutóbb mikor egy srác így odajött hozzám beszélgetni egy szórakozóhelyen elég jól elvoltunk.
És nem a sablon dumát nyomta,hogy jajj de szép a szemed stb...konkrétan az orromat dicsérte meg,hogy milyen aranyos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!