Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Milyen jeleket adtok ha tetszik egy fiú? Főleg személyes találkozásnál vagy csak ha suliban találkoztok!
De az is érdekelne, hogy neten keresztűl jeleztek valahogy?
És ha igen akkor hogyan?
PL: chat-re gondoltam :P
Előre is köszi a válaszokat:D
chaten ráköszönök megkérdem hogy van eldumálgatok vele stb
suliban ellövök pár poént,esetleg,vagy nézem ahogy dumál másokkal...........többnyire
Köszi az eddigi válaszokat:D
Még írjatok ha tudtok valamit:D
Amit én először észreveszek egy lányon az az, hogy a figyelme rám irányul. Egy nagy társaságban is figyel arra amit mondasz, mosolyog és a szemedbe néz. Ha ezt észreveszed és viszonzod nyert ügyetek van. Személyes találkozásnál nem távolságtartó (pl ha beültök valahová, vagy a buszon), és érdeklődő, ha felvetsz egy ötletet, hogy mondjuk mit csináljatok.. Nekem ez tűnt fel mindig, csetre nem nagoyn tudok mit írni.
F
F
-mosolygok
-ha rám néz akkor kb 2 mp-ig bírom utána lesütöm a szemem vagy máshová nézek
-remeg a kezem és a combom
-"véletlenül" megérintem v finoman hozzásimulok (persze ezt is teljesen véletlen)
-ha mondd viccet nevetek, még akkor is ha nem tetszett
-birizgálom a hajam
bár ezek nálam már inkább akkor fordulnak elő, ha szerelmes vagyok is vagyok, ha csak tetszik akkor semmi különöset nem csinálok
jah és neten keresztül? pff.. minden mondat végére smileyt írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!