Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az alapvető kérdések első találkozásnál?
Figyelt kérdés
Nektek mik az alapvető kérdések első találkozásnál/beszélgetésnél?hova jár suliba,milyen zenéket hallgat meg stb.. ilyenekre gondolok..
Ti milyen kérdéseket tesztek fel első beszélgetésnél?
2011. júl. 21. 14:41
2/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat légyszi...
2011. júl. 21. 14:48
3/9 anonim válasza:
Jobban szeretem ha másikat egy beszélgetés keretein belül ismerem meg nem így kérdésekbe...
5/9 anonim válasza:
család, hobbi, film, sport, nyaralás... megmittomén milyen fagyit szeret xD
7/9 anonim válasza:
szerintem meg baromi unalmas a folyamatos oda vissza kérdezgetés, hogy van tesód? nincs. és neked? stb. ilyen randit biztos, hogy nem szeretnék mert unalmas, olyan mint egy rossz kihallgatás... akkor már inkább történeteket meséljetek magatokról, vagy, hogy éppen milyen vicces dolog történt veled a minap... azt meg hogy hova jár suliba nézd meg facebook-on. ott ugyis mindent megtalálsz. max valami olyat kérdezz, hogy láttam, hogy ebbe a suliba jársz és mittudomén hogy tetszik az a szak, vagy milyennek találod? találd fel magad a sablont meg hagyjad.
9/9 anonim válasza:
nuni csupasz?mélytorok?anál?most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!