Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek mi az a "csajozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ryck kérdése:

Lányok nektek mi az a "csajozós szöveg" ami bejön? Tudom, hogy nem nagyon szeretitek amikor ismeretlenek írnak vagy leszólítanak, de mi az ami tetszik személyes kontaktusnál illetve üzenetnél, és mi az ami nem?

Figyelt kérdés

2013. jan. 30. 14:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Jó a csöcsöd meg hasonló szöveg nem hiszem hogy olyan nagyon nyerő lenne. :D Haverom is hasonlókat szokott mondani,de évek óta nincs barátnője. :P Én meg mindig is kíváncsi voltam a lányok véleményére ebben a témára,mert pár lány ismerőst kérdeztem,de nem tudtak normális választ adni.
2013. jan. 30. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
az összes sablonos szöveget rühellem. ha valaki így szólít le, azt azonnal koptatom.
2013. jan. 30. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen lényegtelen. Ha azt hiszed, a szöveg hódítja meg a lányt, akkor még sokat kell tanulnod. Tök mindegy mit mondasz. A fontos a kisugárzásod és hogy szimpatikus vagy-e a lánynak, vagy sem. A szöveg sokadlagos. Nem is emlékszem az első mondatokra... arra igen, hogy kiben-mi fogott meg. Főleg a tekintet, testtartás, mosoly, ápoltság, odafigyelés, és az, hogy érdeklődik-e...

N28

2013. jan. 30. 15:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szép a szemed, hajad, stb. eléggé ovis szint :D

"Tebeléd, tebeléd!

Szerelmes vagyok én!

Nagyon szép vagy te!

Gyönyörű vagy te!

Nagyon szép a szemed!

Nagyon szép a hajad!"

[link]

2013. jan. 30. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem a szöveg lesz az, ami miatt bevágódsz egy nőnél. Persze, a béna sablonszövegeket kihúzhatnánk, viszont vannak pasik, akik úgymond szándékosan azzal próbálkoznak, és az szerintem vicces, mikor egyfajta tükröt mutatnak a saját nemüknek. Ezeket ki lehet szűrni,, hogy mikor olcsó felszedési módszer, mikor laza kapcsolatkialakítás. Egyébként nem szeretem, ha azzal jön oda, hogy szép vagyok meg szép a szemem, vagy jó a fenekem, mert teljesen irreleváns dolog számomra, hogy neki tetszik-e, ahogy én kinézek. Az a legjobb, ha nem erőlködik, és nem próbál meg a lábaim előtt mászni. Egy pasi ne prostituálódjon el egy nő miatt.

21L

2013. jan. 30. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mizu? Vidéki vagy?

Én erre bukom.

2013. jan. 30. 16:33
 17/18 Barukh Hili válasza:
Semmilyen csajozós szöveg nem kell. Egy csábos mosoly és már is kezdődhet a beszélgetés:)
2013. jan. 31. 10:18
 18/18 anonim ***** válasza:

2#

"vagy ha viccesen egyre közelebb ül hozzám pubban pl."

Te atya ég...

Ez baromi gáz szerintem.

2013. febr. 14. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!