Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi az a "csajozós szöveg" ami bejön? Tudom, hogy nem nagyon szeretitek amikor ismeretlenek írnak vagy leszólítanak, de mi az ami tetszik személyes kontaktusnál illetve üzenetnél, és mi az ami nem?
Teljesen lényegtelen. Ha azt hiszed, a szöveg hódítja meg a lányt, akkor még sokat kell tanulnod. Tök mindegy mit mondasz. A fontos a kisugárzásod és hogy szimpatikus vagy-e a lánynak, vagy sem. A szöveg sokadlagos. Nem is emlékszem az első mondatokra... arra igen, hogy kiben-mi fogott meg. Főleg a tekintet, testtartás, mosoly, ápoltság, odafigyelés, és az, hogy érdeklődik-e...
N28
Ez a szép a szemed, hajad, stb. eléggé ovis szint :D
"Tebeléd, tebeléd!
Szerelmes vagyok én!
Nagyon szép vagy te!
Gyönyörű vagy te!
Nagyon szép a szemed!
Nagyon szép a hajad!"
Valószínűleg nem a szöveg lesz az, ami miatt bevágódsz egy nőnél. Persze, a béna sablonszövegeket kihúzhatnánk, viszont vannak pasik, akik úgymond szándékosan azzal próbálkoznak, és az szerintem vicces, mikor egyfajta tükröt mutatnak a saját nemüknek. Ezeket ki lehet szűrni,, hogy mikor olcsó felszedési módszer, mikor laza kapcsolatkialakítás. Egyébként nem szeretem, ha azzal jön oda, hogy szép vagyok meg szép a szemem, vagy jó a fenekem, mert teljesen irreleváns dolog számomra, hogy neki tetszik-e, ahogy én kinézek. Az a legjobb, ha nem erőlködik, és nem próbál meg a lábaim előtt mászni. Egy pasi ne prostituálódjon el egy nő miatt.
21L
"Mizu? Vidéki vagy?
Én erre bukom.
2#
"vagy ha viccesen egyre közelebb ül hozzám pubban pl."
Te atya ég...
Ez baromi gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!