Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap ismerkedés után besértődött, hogy nem beszéltünk másfél napig. Elment minden kedvem. Velem van a gond?
21 éves szűz orvostanhallgató lány. Külsőre egészen a zsánerem és már az első randin csókolóztunk egymással és ha egy városban voltunk akkor heti két-háromszor találkoztunk. Beszélgetni is jó volt vele a múltban. Múltkor rossz kedvem volt és vizsgára is készültem, ezért vagy másfél napig senkivel nem beszéltem telefonon/neten keresztül. Családdal, barátokkal sem.
Legutóbb meg félig könnyezve beszélt erről a randin, hogy miért van ez. Aztán elmondtam. Aztán azt mondta hogy büntetésből most nem csókolózunk egymással.
Úgy érzem bűntudatot is akar bennem kelteni és emellett extrém érzékeny is. (Fele-fele alapon)
Ráadásul a szexet sem erőltetem, eddig egyszer-kétszer beszéltünk róla és még pettinget sem hoztam fel, szóval biztos nem gondolhatja hogy csak arra akarom.
Kicsit hülyén érzem magam, úgy érzem behülyít/-csicskít egy csaj. Korábban sosem voltak ilyen gondolataim, megoldottam a dolgokat egyből
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!