Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hónap ismerkedés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónap ismerkedés után besértődött, hogy nem beszéltünk másfél napig. Elment minden kedvem. Velem van a gond?

Figyelt kérdés

21 éves szűz orvostanhallgató lány. Külsőre egészen a zsánerem és már az első randin csókolóztunk egymással és ha egy városban voltunk akkor heti két-háromszor találkoztunk. Beszélgetni is jó volt vele a múltban. Múltkor rossz kedvem volt és vizsgára is készültem, ezért vagy másfél napig senkivel nem beszéltem telefonon/neten keresztül. Családdal, barátokkal sem.

Legutóbb meg félig könnyezve beszélt erről a randin, hogy miért van ez. Aztán elmondtam. Aztán azt mondta hogy büntetésből most nem csókolózunk egymással.

Úgy érzem bűntudatot is akar bennem kelteni és emellett extrém érzékeny is. (Fele-fele alapon)

Ráadásul a szexet sem erőltetem, eddig egyszer-kétszer beszéltünk róla és még pettinget sem hoztam fel, szóval biztos nem gondolhatja hogy csak arra akarom.

Kicsit hülyén érzem magam, úgy érzem behülyít/-csicskít egy csaj. Korábban sosem voltak ilyen gondolataim, megoldottam a dolgokat egyből

23/F

2017. jan. 14. 10:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10: Szóval édesanyám, az évtizedes legjobb barátaim vagy a testvérem sem fontos nekem egyáltalán, mert velük sem beszéltem ugyanennyi ideig?
2017. jan. 14. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem, kisfiam. Azok másféle kapcsolatok, mint a szerelem.
2017. jan. 14. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!