Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya kerdes kapcsolatban?
Parommal 2 eve vagyunk egyutt,
En egy eve szerettem volna egy kutyat, orokbe is fogadtam egyet.
Parom lakasaban elunk, o az ellen van hogy kutya nem valo lakasba.
(Ez a fajta csak! Lakasban valo egyebkent, kistestu.)
Mindennaposak a vitaink, es mar engem ez faraszt.
O azt mondja, nem tud tole aludni, szerinte budos, undorito, stb.
Mindemellett, sokszor osszebujva alszanak, ha szukseges es en nem tudom O viszi el setalni stb.
Egyik szavaval tudja h nekem “szuksegem” volt erre a kiskutya masik szavaval meg nem telik el nap amikor nem tenne rohadt megjegyzeseket ra.
A kutyat havonta egyszer kozmetikushoz jaratom,lakasban van a nap nagy reszeben,egy szeretethes kis gomboc.
Barkit akit megkerdeztem es ott volt parom is mindenki mondta neki, hogy ez a kutya apolt, nem budos.
Mar mondtam ezt is neki, hogy hanyszor akarja meg ezt elmondani, mit var vigyem el a kutyat.
Es veszekedest general belole, hogy o nem akarta ezt a kutyat, en odavittem stb.
De most mar ott tartok hogy a kutyaval egyutt elmegyek tole par napra mert mar nagyon unom.
Ilyen esetben mit lehet tenni? Vagy K vagy a Kutyam? Vagy mi??
25-35 evesek vagyunk.
A gyerekvállalással kapcsolatban is hasonlóan fogsz viselkedni, ha ő majd azt mondja, hogy várjatok még 1-2 évet, aztán a következő hónapban te meg bejelented, hogy jön a baba?!
Teljesen más az, ha alapból van egy kutyád meg az is, hogy lazán más engedélye nélkül odaviszel a nyakára egyet. Lényegtelen, hogy kié a lakás, iszonyat nagy tiszteletlenségre utal ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!