Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya kerdes kapcsolatban?
Parommal 2 eve vagyunk egyutt,
En egy eve szerettem volna egy kutyat, orokbe is fogadtam egyet.
Parom lakasaban elunk, o az ellen van hogy kutya nem valo lakasba.
(Ez a fajta csak! Lakasban valo egyebkent, kistestu.)
Mindennaposak a vitaink, es mar engem ez faraszt.
O azt mondja, nem tud tole aludni, szerinte budos, undorito, stb.
Mindemellett, sokszor osszebujva alszanak, ha szukseges es en nem tudom O viszi el setalni stb.
Egyik szavaval tudja h nekem “szuksegem” volt erre a kiskutya masik szavaval meg nem telik el nap amikor nem tenne rohadt megjegyzeseket ra.
A kutyat havonta egyszer kozmetikushoz jaratom,lakasban van a nap nagy reszeben,egy szeretethes kis gomboc.
Barkit akit megkerdeztem es ott volt parom is mindenki mondta neki, hogy ez a kutya apolt, nem budos.
Mar mondtam ezt is neki, hogy hanyszor akarja meg ezt elmondani, mit var vigyem el a kutyat.
Es veszekedest general belole, hogy o nem akarta ezt a kutyat, en odavittem stb.
De most mar ott tartok hogy a kutyaval egyutt elmegyek tole par napra mert mar nagyon unom.
Ilyen esetben mit lehet tenni? Vagy K vagy a Kutyam? Vagy mi??
25-35 evesek vagyunk.
Számomra meg teljesen érthetetlen, hogy ha a barátod nem akart kutyat, ráadásul az ő lakásában éltek, akkor mégis hogy vihettel oda egy kutyat.
Igen, vannak ilyen emberek, mint a barátod, köztük én is. Imadom az állatokat, de nincs helyük a lakásban bent. Én sem szeretem. Ezzel lehet egyetérteni és vitatkozni is, teljesen lényegtelen. A hangsúly azon van, hogy ő nem akart, te meg odavitted. Ismetlem magam: érthetetlen.
Nos, én abszolút annak a pártján állok, hogy egy társállat igenis az ember mellé való, nem a hátsókertbe, de itt te cseszted el, bakker! Tök mindegy, kinek a háza, együtt éltek, így normális ember igenis megbeszéli ezt a párjával, nemcsak beállít egy kutyával. Önző dolog volt a részedről, és csoda, hogy nem vágott ki vele együtt.
Nem tudom, erre mi a megoldás, de nagyon el kellene beszélgetnetek eléggé sok mindenről, nemcsak a kutyáról...
Téged fáraszt és nagyon unod??? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Atyavilág, takarodj már a p*csába a kutyáddal együtt!! Mit képzelsz te, hogy önkényesen odaviszel az Ő LAKÁSÁBA! egy kutyát, amit nem akart és még neked áll feljebb? Igenis a kutya büdös azoknak, akik csak megtűrik, nem üntyülüpüntyülüzik állandóan. Kutya szaga van.
Menj nyugodtan el pár napra, de én a "vissza se menj"-et jobban pártolom. A barátod helyében csomagolni is segítenék.
Mit nyafogsz? Magadnak csináltad!
Görény dolog úgy együtt maradni a másikkal és vesztegetni az idejét, hogy egy alapvető kérdésben ennyire különböztök. (Ugyanúgy nem fog változni, mint az hogy hány gyereket szeretne, akar-e házasodni, mennyire vallásos stb.) Még nagyobb görénység volt annak ellenére hazaállítani egy kutyával, hogy ő nem tűri meg a lakásban. Le a kalappal előtte, hogy eddig is nemcsak tolerálta, de alkalmanként el is látta helyetted.
Mivel erre a helyzetre nem létezik kompromisszumos megoldás, én is azt javaslom, hogy költözz el és élj békében a kiskutyáddal.
Mondom ezt úgy, hogy a kutya, macska, egyéb társállat helye szerintem is bent van a házban.
#7 kedves hozzaszolo.
Erre a hozzaszolasodra csak annyit irok, hogy akkor koltozzunk ket utcaval arrebb az EN lakasomban, es ott mar en diktalok alapon van kutya.
Errol ennyit. ☺️
A tobbiek hozzaszolasat pozitivan ertekelem, igen onzoen idehoztam egy kutyat amit en akartam, de o is megszerette.
Ha szeretek valakit, foleg ha mar egy eve velunk el, mit var? Elfogadta, ha nehezen is ugyanis nem vittem el a kutyat.
De akkor vagy kozli hogy szakit es elmegyunk, vagy nyelje le a bekat ennyi ido utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!