Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kerdes mit tegyek vagy mit ne? Ti ilyen helyzetben mit tenettek?
Ezt senki nem mondhatja meg neked, h mit tegyél, vagy mit ne. Vagyis mindenki meg akarja majd mondani, de ez csak és kizárólag a te dolgod és döntésed lesz. Mert a döntésed örömeit, és bánatait is te fogod átélni, nem én vagy akárki más. Lesz aki válásra bíztat majd, más meg ennek az ellenkezőjére. Én aszondom, egyszer élünk, mindenki csak boldog szeretne lenni. De van egy elméletem, engedd meg, h megosszam veled. Én a következőket tenném, fontossági sorrendben.
1. A házasság felfrissítése (külön szakanyag)
2. Ha ez nem lehetséges, akkor szeretői kapcsolat a másikkal
3. Ha ez sem lehetséges, akkor válás
Valj el, azt majd meglatjuk, hogy a gyerekkori baratnak kellesz-e 3 gyerekkel. Azert nem lesz olyan egyszeru ez, valszeg csak a jot akarja beloled. Amugy a ferjed is barmikor donthet ugy, hogy valni akar, szoval ne hidd azt, hogyha ugy dontesz, hogy bennemaradsz a sz.ar hazassagban, akkor az orokke kitart. Zarjatok le, ha nem tudjatok rendbehozni.
43F
Ha ennek a gyerekkori barátnak sincs lelkiismeret furdalása az azt jelenti ő sem szereti a párját.
Miért nem kérdezed meg, mit szeretne tőled. Ha mindketten ilyen jól érzitek magatokat egymás társaságában, és vállalná is a gyermekeid, akkor szerintem merj lépni a boldogság felé.
A gyermekeid nézed? Szerintem az nagyobb öröm nekik, hogy az anyjukat boldognak látják, ha arra mennek haza a suliból, hogy a vidám "szülők" fogadják őket otthon és nem a veszekedés/vita megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!