Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szar alak lennék ebben a helyzetben?
Van egy haverom aki párszor volt egy nővel (a nő férjes, a havernak akkor nem volt barátnője), ez már régen volt.
Én egyik hétvégén nagyon berúgtam és ráírtam erre nőre. Utána én ezt el is felejtettem.
Majd 1 hétre rá, rámírt ez a nő hogy találkozni akar velem.
Eljött hozzám, szerencsére nem szexeltünk csak kavartunk, mondjuk elég sokat ittunk ott, de ő már alapból úgy jött.
Na itt kiderült, hogy a haverom még sokáig összejárt vele, mikor már volt "komoly" kapcsolata.
Egyébként nem a haver miatt, hanem a nő férje miatt éreztem volna ezt szemétségnek, és örültem is hogy nem lett csókon kivül más.
Aztán eltelt pár nap, rámírt a haverom, hogy én miért hívtam át ezt a nőt. Jó igaz, hogy ez hülyeség volt, de alapból ittas voltam mikor egyszer írtam neki, utána a nő erőltette. Alapból tudom milyen vagyok ha iszok, de egy szülinapon voltam és leitatott a szülinapos.
De én úgy érzem mind a ketten sokkal gázabbak a történetben mint én.
Jaj, de kínos még olvasni is.
Biztos, hogy kettejük közt vége a dugásnak?
Azért vagy sz.r alak, mert folyton annyit vedelsz, hogy már nem tudsz magadról, emiatt kellemetlenségeid vannak, de a felelősséget meg nem vállalod, csak hárítod a piára meg a másikra.
Tudod, nem kéne annyit inni, ha nem bírod vagy elégedj meg csak kevéssel.
Pont ezért nem járok bulizni, egy születésnapon voltam, szó szerint itattak. Végül is egész nyáron 2szer rúgtam be...
Igaz mindkétszer teljesen szétcsúsztam.
"szó szerint itattak"
Szóval, lefogták mind a két kezed, lábadat lekötözték és a szádba öntötték a piát erőszakkal?
Ha meg nem, akkor nem kell a rossz duma. Ha nem tartottak pisztolyt a fejedhez, akkor saját akaratodból vedeltél.
Szabad akaratu rmberek vagytok. Nem olyan nagy dolog ez.
A baratodnak nem veled kene osszevesznie!!
De nekem annyira nem jelent az ilyen semmit.
Tényleg az ilyen "mindenki nője".
Ha van barátnőm akkor alapból szóba sem állnék vele.
Most így jött ki a lépés.
Itt egyedül a nő normális.
(ezt csak azért írtam, hogy kapjak egy kis pluszt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!