Ebben a helyzetben ti mit javasolnátok? Lehetséges lenne a nagyobb mell, szebb alak?
Hamarosan 17 éves leszek(pár hét). Lány vagyok. 170cm körül(inkább ezt mondom, mert tavaly szeptemberben voltam 170, és azóta még azt hiszem nőttem egy kicsit). 62-63 kg vagyok tartósan. (Ezt egy jó nehéz időszak előzte meg, lefogytam majdnem 20kg-ot. Nem egy hónap alatt!!) Sajnos a combomon ott maradtak a megmásíthatatlan jelek, a striák, sehogyan sem tudom eltűntetni, pedig még formásodnom kell, tehát várhatóan csak szaporodni fognak... Nem a kilók érdekelnek igazán, láttam már 80kg-os szuper jól kinéző csajt, meg ott voltam én, ugyan ennyivel, kb 6-7cm-rel alacsonyabban, szinte nulla izommal(na ez megváltozott szerencsére :) ). Viszont szeretném tónusosabbá tenni az izmaim, ezen dolgozom, de tippeket szívesen elfogadok(most futok, kocogok, erősítő edzéseket, torna videókat csinálok, és szeptembertől jön újra a rendes edzés :) ). Viszont ami zavar, az a mellem. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve, szépnek találtam, szerintem az az egyetlen részem, aminek a szépségét nem tudta elvenni a fogyás... Csak sajnos, felhívták a figyelmemet rá, hogy mennyivel kisebb lett. Ezen elgondolkoztam: régen 90C voltam, most 80C vagyok, de az úszás miatt már nem zsír, hanem kb csak izom!... Ez nekem elég kínos, mert bár szépek, de valóban túl kicsik, ma kipróbáltam a futást melltartó nélkül: nem is éreztem a melleim, olyan feszesen vannak a helyükön, mintha melltartóm lenne, és egyáltalán nincs súlyuk; kicsik. A combom viszont a guggolástól, futástól, úszástól stb. nagyon vastag, izmos, de vastag. Nem illik hozzá a kis mellem(lehet, hülyén fogalmaztam). Mit tehetnék, hogy újra nagy melleim legyenek, olyan igaziak, nagyok, szépek?
u.i.: remélem nem csak leb***ást kapok a kérdésre.
A válaszokat előre is köszi! :)
Én úgy tudtam, hogy a betűk az alakot, vagy mit, jelentik, a számok a méretet, de lehet, hogy hülyeség. Nem tudom.
Azt viszont igen, hogy komolyan kisebb a mellem, kevesebb, mint a felére ment össze. :(
Biztos, hogy jó méretet hordasz?
Ha eddig 90C voltál, most meg 80C, akkor a kosárméret szinte ugyanaz, csak a hátad lett 10cm-rel keskenyebb, azaz a melled hangsúlyosabb kéne, hogy legyen.
Mennyi a mellbőséged cm-ben?
én is azt néztem.. ha maradt a C kosár, akkor a melled nem ment össze.. most mi van? :D de gondolom B-s lett, csak rosszat hordasz, vagy a számozás rossz... mérd le centivel!
és valószínűleg nincs rendes önbizalmad, különben eszedbe nem jutna a cicid méretén nyafogni, főleg mikor irtó jó popsid van.
"Én úgy tudtam, hogy a betűk az alakot, vagy mit, jelentik, a számok a méretet"
anyám, és ő egy lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!