Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécs vagy győr nagyobb/szebb?

Pécs vagy győr nagyobb/szebb?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Pécs nagyobb. Hogy kinek mi a szebb az más kérdés. Nekem Pécs a hegyek miatt.
2013. okt. 23. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Győr, Duna part és a belváros miatt szerintem szebb, de Pécs sem utolsó.
2013. okt. 24. 02:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Pécs nagyobb, mivel ott voltam egyetemista, ott ismertem meg a férjem számomra az a sokkal szebb.

Viszont Győr is nagyon szép

2013. okt. 24. 10:02
 4/7 anonim válasza:
Pécs nagyobb, Győr szebb szerintem, de mindkettőt érdemes megnézni.
2013. okt. 26. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Hadd világosítsak fel mindenkit,hogy győri vagyok,és ne hallgassatok a wikipédiára.Győr népessége,területe sokkal nagyobb.Ja és amúgy Pécs is nagyoooon szép :-) köszi
2018. júl. 27. 20:51
 6/7 anonim válasza:
Nekem a kettő legszebb. Feltehettem volna én is a kérdést, de Győr romantikusabb, Pécs pezsgőbb. Lehetetlen választani.
2018. aug. 30. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Pécs nagyobb, szélesebb, terebélyesebb. Városrészei felkúsznak a Mecsekre, fantasztikus néhány pontról a panoráma a völgyekre, a városrészekre, a környékbeli településekre, tiszta időben a horvát hegységek is tisztán látszanak 50-60 km távolságra. Győr alföldi jellegű település, domborzata egysíkú, unalmas nekem, amin a kihasználatlan folyó sem segít sokat.
2019. okt. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!