Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartani lehet megoldás ebben a helyzetben vagy csak tovább rontaná?
A kapcsolatomban lényegében nincs szex köztünk, ugyanakkor szakítani nem akarok még egyelőre, mert bízom benne, hogy még helyrejöhet a dolog köztünk egyszer. Ha esetleg valakivel elkezdenék összejárni diszkréten néha az segíthetne ezt az időszakot átvészelni? Avagy pedig végérvényesen elrontanám a kapcsolatunkat és esélyem se lenne rá, hogy jobb lesz?
26/F
Bármilyen szemétül is hangzik néha jobb megadni magunknak azt amire szükségünk van, ahelyett, hogy szenvedünk. Elsősorban a párunk van erre a célra, de egy adott helyzetben ha ő nem tudja/akarja megadni azt amire szüksége van a másik félnek akkor sztem emberi dolog, ha máshol keressük.. Az én életemben is volt ilyen időszak, nem bántam meg.
N
Nem megoldás, csak rontana a helyzeten. Nem elég a párodnak a mostani lelki problémája? Csak súlyosbítani akarod azzal, hogy megalázod, megcsalod?
Ha nem tudsz neki segíteni, nem tudjátok együtt megoldani a problémákat, akkor az a legtisztességesebb, hogy elmondod neki, hogy te már nem bírod tovább, és inkább szakítasz.
Ha csak átvészelni akarnád a nehéz időszakot, akkor van két kezed, megoldanád magadnak, nem pedig önigazolást keresnél, hogy neked ez jár, és nyugodtan csald meg a párod.
Ha kiderül, hogy megcsalod, még mélyebbre taszítod ezzel. Akár tragédia is lehet a vége.
Legyen gerinced és szakíts vele, ha ennyire nem tudod kontrollálni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!