Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartani lehet megoldás ebben a helyzetben vagy csak tovább rontaná?
A kapcsolatomban lényegében nincs szex köztünk, ugyanakkor szakítani nem akarok még egyelőre, mert bízom benne, hogy még helyrejöhet a dolog köztünk egyszer. Ha esetleg valakivel elkezdenék összejárni diszkréten néha az segíthetne ezt az időszakot átvészelni? Avagy pedig végérvényesen elrontanám a kapcsolatunkat és esélyem se lenne rá, hogy jobb lesz?
26/F
Mennyien vagyunk így atyaeg :(
Ugyanezen dilemmazom
Nekem is voltak lelki gondjaim. Gyógyszereket is kellett szednem. Nem mondom hogy napi rendszerességgel volt sex de azért volt.
Tény hogy minden fejben dől el...saját magán tud a legjobban segíteni de a biztonságos háttér azért kell...
Ha tudok vmiben segíteni írj nyugodtan
Tényleg 26 évesen akarsz szeretőt tartani? Ugyan ne hülyéskedj már :D Majd ha 3 gyereked lesz tőle, meg a viszi a fél házat, a vagyonodat, akkor ráérsz ezen agyalni.
Most meg ha nem érzed vele magad minden tekintetben jól akkor hagyd ott és ne legyél ilyen lusta szar, indul el a boldoságodat keresni!
Szerintem , ha visszautasitja a szexet veled , lehet azert van mert valami megoldhatatlan konfliktusa van veled , vagy egy ki nem beszélt sérelem
1- nem álltál ki érte
2- megbántottad a nöiességében ( azt érezte nem tetszik neked , esetleg mas csajt bamultal , nem tudom)
3- nem érzi hogy szereted
Es ha nem érzi , akkor igy is van
Ezek azok a dolgok amelyek elrontják a szexet a nönél , elveszik a libidót . Valamivel kiviselted magad
Es mivel mas kapcsolatban látod a megoldást , nem tudom , ha szereted . Ha szeretnéd nem itt tartanátok
Persze
Nyilván az a hibás akinek lenne igenye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!