Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőt tartani lehet megoldá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartani lehet megoldás ebben a helyzetben vagy csak tovább rontaná?

Figyelt kérdés

A kapcsolatomban lényegében nincs szex köztünk, ugyanakkor szakítani nem akarok még egyelőre, mert bízom benne, hogy még helyrejöhet a dolog köztünk egyszer. Ha esetleg valakivel elkezdenék összejárni diszkréten néha az segíthetne ezt az időszakot átvészelni? Avagy pedig végérvényesen elrontanám a kapcsolatunkat és esélyem se lenne rá, hogy jobb lesz?

26/F

2019. okt. 22. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyien vagyunk így atyaeg :(

Ugyanezen dilemmazom

2019. okt. 23. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is voltak lelki gondjaim. Gyógyszereket is kellett szednem. Nem mondom hogy napi rendszerességgel volt sex de azért volt.

Tény hogy minden fejben dől el...saját magán tud a legjobban segíteni de a biztonságos háttér azért kell...

Ha tudok vmiben segíteni írj nyugodtan

2019. okt. 23. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg 26 évesen akarsz szeretőt tartani? Ugyan ne hülyéskedj már :D Majd ha 3 gyereked lesz tőle, meg a viszi a fél házat, a vagyonodat, akkor ráérsz ezen agyalni.

Most meg ha nem érzed vele magad minden tekintetben jól akkor hagyd ott és ne legyél ilyen lusta szar, indul el a boldoságodat keresni!

2019. okt. 28. 17:22
 14/18 Barnabas333 ***** válasza:
84%
13-assal értek egyet, nekem inkább szükségem lenne rá 42 évesen egy 7éves gyerekkel. De ha nincs gyereketek , nagyon fiatal vagy, én 30 évesen váltam el a volt feleségemtől és nem bántam meg. Ott nem volt gyerek.
2019. okt. 28. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyél vele őszinte! Mondd meg, hogy számodra fontos az testi kapcsolat is, amit tőled nem kapott meg, ezért sajnos nem tudjátok folytatni. Ne alázd meg szegényt, ha így is rossz passzban van. Inkább kérdezz rá, hogy tudsz-e segíteni a problémája megoldásában!
2019. okt. 28. 18:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, de ha megcsalod, nem lessz jobb. Gyakorolj önuralmat, vagy gondolt át a kapcsolatotok, vajon eléggé szereted e ahhoz hogy kibird szex nélkül. Mert ha nem birod akkor nem inkább hagyd békén.
2019. dec. 8. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem , ha visszautasitja a szexet veled , lehet azert van mert valami megoldhatatlan konfliktusa van veled , vagy egy ki nem beszélt sérelem

1- nem álltál ki érte

2- megbántottad a nöiességében ( azt érezte nem tetszik neked , esetleg mas csajt bamultal , nem tudom)

3- nem érzi hogy szereted

Es ha nem érzi , akkor igy is van

Ezek azok a dolgok amelyek elrontják a szexet a nönél , elveszik a libidót . Valamivel kiviselted magad

Es mivel mas kapcsolatban látod a megoldást , nem tudom , ha szereted . Ha szeretnéd nem itt tartanátok

2019. dec. 8. 19:42
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Persze

Nyilván az a hibás akinek lenne igenye

2019. dec. 9. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!