Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt / van valaki hasonló helyzetben? Mi lehetne a megoldás?
Feleségemmel 8 éve vagyunk együtt. Született egy közös kisfiúnk is aki 3 éves. Az utóbbi 1-1,5 éve valami megváltozott nála.
Személy szerint külföldön dolgozok, viszont 1,5 hetente járok haza. 3-3,5 napra. Amióta együtt vagyunk azóta így van. Nyilván persze a távolság és az idő is közre játszik ebben a helyzetben. ( Akinek hitelje van az tudja, olyan kommenteket nem kérek felelőtlenek vagyok stb stb stb. )
A kedves feleségem viszont egyre többet veszekszik, hirtelen haragú, támadó stílust vedd fel. Szó szerint mint egy alkoholista a helyi kocsmából...
Mintha teljesen elhidegült volna tőlem. Az együttlétek mikor otthon vagyok szó szerint olyan mintha csak kötelező lenne. Nem gondolnám van valakije, bár nem vagyok itthon. Én próbálnám megjavítani a kapcsolatunkat, de én nem úgy veszem észre akarná. Főleg, hogy már csak fél évet dolgozok kint és jönnék haza. Ezt a hírt örömmel fogadta, de amilyen gyorsan megörült neki olyan feledésbe is merült. Volt / van valaki hasonló helyzet? Hogyan kezeli a másik félről ezeket a dolgokat? Az eszem szerint le kellene zárnunk a kapcsolatunkat, szívem szerint megjavítani kellene. Egyszerűen belefáradtam ezekbe a dühkitörésekbe, folyamatosan veszekedéseibe. Ha nincs generál valami apró kis dologból. Remélem azért nem sikerült annyira hosszan, kérlek csak akkor írj ha nem okoskodsz illetve oltogatsz. Tanács kell nem az Offolás!
Szerintem meg van valakije. Lehet hogy még csak ott tart, hogy beszélget, csetelget valakivel.
Sok nő nagyon szereti ha naponta üzengetnek neki.
Én beszélnék vele, hogy mi a baja. Ha van valakije, mondja meg. Aki így viselkedik, az már nem szereti a párját. Ilyen kapcsolatban a gyerek is borzasztóan fogja magát érezni.
Szerinted?
Magányos. Vagy váljatok el, vagy gürizz idehaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!