Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választás elé allítom a barátom rosszul teszem? Hasonló helyzetekben mi volt a megoldás?
Oh, hát nekem az anyósomékkal nincs jó kapcsolatom és soha nem is volt.. Tehát már a férjemről van szó, nem a barátomról, akivel járok...
de soha nem állítanám ilyen döntés elé.
A szülei a szülei maradnak, ha te a fejed tetejére állsz, akkoris. Az, hogy ő tudatosan téged tesz előbbre vgay őket az más dolog és az ő döntése, ami valamiért úgy van.
Ez egy elég kretén húzás volt tőled.
Alapból nem tudom, mi értelme egy olyan kapcsolatnak, mikor 3 havonta találkoztok...
De szerintem egyébként jogos, ha már kint él, gondolom felnőtt ember, akkor ez a szint, hogy nem nyaralunk mert anyu sír, ez már kicsit nonszensz. Anyu részéről is, meg a párod részéről is.
Nem mindegy, hogy anyukája azért sír, mert leszakadt a lába vagy csak simán sír. Ne vicceljünk már. Tisztázni kell, mennyit lesznek látogatva a szülők aztán ahoz tartani magatokat, hacsak nincs valami rendkívüli amiért külön vagy gyakrabban menni kell.
30/f
Érdekes. De akkor hogy alakulhat ki szorosabb kapcsolat egy pár tagjai között, ha a szülőket veszik előre minden esetben ?
30/f
Összejöttél anyu pici fiával aki még 30 évesen is hazajár napokra anyuhoz?
Ha 3 havonta látnám csak a csajon abban 2 hétben csak vele lennék.
6-os, ez nem erről szól.
Nyilván egy bizonyos kor után a párját veszi előbbre az ember és a párja a családja elsősorban. De ettől még a szülei ott vannak.
De ez, hogy a nő, aki még csak nem is a feleség, már ilyen választás elé állítja a párját... nem is értem , hogy fordul meg ilyen valakinek a fejében.
Az azért gáz.
Azért sok dolog itt nem teljesen kristálytiszta... és nincs minden leírva, mert gondolom nem ez a probléma gyökere igazából, ez csak egy futólagos probléma.
A kérdező párja valamiért így döntött most, ennek is biztos oka van és előzménye.
Szép és jó. 60 évesen se lesz senkid, meg nem fogsz elmenni sehova, mert anyukád még akkor is sírdogál ezért? Vagy ezt hogy kell elképzelni.
Leégne a képemről a bőr, ha a felnőtt gyerekemnek miattam nem lenne élete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!