Mit tegyek szerintetek? Kihez fordulhatok? A péniszem mérete nagyon kicsi, görcsös helyzetekben pedig még kisebb. Nem tudom mi a megoldás, nagyon el vagyok keseredve.
Nem jó, ha így diagnosztizálod magad.
Fordulj szakemberhez, ha még nem tetted. Ha tényleg ennyire nem megy az emberekkel való kommunikáció, akár egy pszichológus is segíthetne kicsit kinyílnod.
Én a helyedben konzultálnék egy orvossal, milyen legális is hatékony módszereket ismer a pénisznagyobbításra.
És persze ne feledkezzünk meg arról, hogy vannak szerencsére speciális igényű hölgyek is, akiknek átlagosnál rövidebb a hüvelyük vagy nehezen tágulnak.
Az nagyon jó, hogy így ismered magad és ezt be is ismered. Sok nőnek nem lényeg /soknak meg éppen ilyen kell/ a méret. Próbálj megbarátkozni önmagaddal. Akinek ilyen önkritikája van, biztos sikerül!
/36L/
Keress új helyzeteket, megtanulnivalókat, felfedeznivalókat; keress nehézségeket, problémás eseteket, keress nálad gyengébbet, elesettebbet. Fedezd fel a saját erőid! A saját eszed, ügyességed, kitartásod! Jegyezd meg, miben vagy igen jó, miben vagy különleges.
Az egész kulcsa az, hogy mennyire ismered magad és vagy biztos magadban. Azt pedig nem lehet tanulni, csak megélni!
A csapatsport elrejt, az egyéni előhoz.
Méret? HEHE! Mindegy hogy mekkora, ha a hordozójával nem lehet együttélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!