Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mi lehet a megoldás?
Kedves kerdezo,
En egy sorstars vagyok, teljesen megertem es aterzem a helyzetet.en 4 eve vagyok a baratommal, es minel komolyabbra fordul a dolog, ha mar szoba jott h eljegyeznenk egymast hamarosan, en beparazok, elkezdek komplikalni es direkt osszeveszek vele, h aztan ne seruljek, es mondhassam h na en lattam am h gondok vannak. Ez kuslo szemmel teljesen irrealisnak tunik, az is, es sokat foglalkozom vele, h ne legyek ilyen.gondolom neked is, mint nekem, onertekelesi gondjaid vannak, amin nem segit, h munkanelkuli voltal. Ha az ember amugy nem kapja meg a kello visszacsatolast, h eleg jo, ertekes, akkor konnyen azt gondolja, h az a rossz az eleteben, ami van, es nem veszi eszre, h nem amiatt boldogtalan. A kapcsolat, egy dontes, en eldontottem h vele akarok lenni es kuzdenem kell erte nehez idokben is, nem a kapcsolatunkat kell megkerdojeleznem, hanem az eletem egyeb teruletein rendet tenni, hisz onnan ered a boldogtalansagom. En is nemreg megjartam egy nagyon mely godrot, es ugy ereztem el kell hagynom, de rajottem, h az igazi bajom nem o, ezert osszekaptam magam, eljarok sportolni es elmentem egy pszichologushoz, mert nem ezt erdemli, h ilyen baratnoje legyen, arrol nem is szolva, h utalom a viselkedesem, h annyit veszekszem vele a semmin, de megsem tduok valtoztatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!