Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki hasonló helyzetben, vajon van más megoldás ebben az esetben, vagy csak, hogy másik munkahelyet kell keresnem?
Vagyok én 31 éves férfi.
Van a hölgy aki 41 éves és jelenleg házas 2, 18 év feletti gyermekük van. De ez mellékes.
A probléma az, hogy a férje az én kollégám.
És ha ez kiderülne míg valamelyikünk is ennél a cégnél dolgozik abból nagyon csúnya konfliktusok lennének, a kollégák között.
Jelenleg természetesen titokban tartjuk nagyon ritkán találkozunk ami egyre nehezebb.
Abban a percben mikor csak egyikünk ne itt dolgozna a cégnél akkor költözhetne hozzánk.
Van más megoldás azon kívül, hogy másik munkahelyet kéne keresnem?
Én arra gondoltam, hogy a nő először is hagyja ott a férjét és költözzön el máshová ha tud, egyedül egy lakásba vagy albérletbe ha lehetséges, és akkor a találkáitok meg lennének oldva.
De nyilván ha utána jössz össze vele és kiderül, akkor is marha pipa lesz a kollégád, hogy hogyan jöhettél össze a volt feleségével. Szóval konfliktus így lenne de nem akkora.
A lényeg az lenne, hogy abszolút ne derüljön ki addig, míg ő a férjével van együtt. Szóval vagy elhagyja és elköltözik, és akkor egy fokkal könnyebb meg akkroa balhé nem lesz, vagy másik munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!