Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Aki tud segítsen!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vica76 kérdése:

Mit tegyek? Aki tud segítsen! Hasonló házassági problémás emberek jelentkezését várom akiknek meg van a megoldás!

Figyelt kérdés
Már nem tudok kihez fordulni ezért próbáltam a neten választ találni "fájó" kérdésemre! Kovácsné Váradi Éva vagyok 19 éve házas! A férjem 9 évvel idősebb tőlem . Nem tudom talán ez az oka de lehet, hogy más már nem tudom el dönteni! Előttem volt házas egy lány gyermeke van aki 26 éves közös gyermekein 14 éves lány és egy 18 éves fiú! Mikor fiatalabb voltam nem nagyon tűnt fel /talán azért mert rengeteget dolgoztam! / de mióta itthon vagyok strókom volt 31 évesen le vagyok százalékolva azóta híztam is /előtte sem voltam sovány de jól néztem ki! /mivel nem igazán tudok ÚGY mozogni mint régen meg aztán sok egyéb betegség is jött ez mellé ízületi problémák gerincferdülés stb. Na szóval az a lényeg, hogy nem kíván engem már úgy mint régen sőt szerintem sehogy 17 év úgy telt el, hogy nem telt el úgy nap, hogy ne simítson meg vagy ne mondja, hogy szeret milyen szép vagyok stb. az ágyban sem volt fenomén de próbáltam arra igazgatni a kezét amerre kell! De már egy jó éve szinte hozzám sem ér havonta jó ha egyszer szeretkezünk de van mikor két hónap után úgy könyörgöm már ki 37 éves vagyok nekem még szükségem volna a szexre! Merevedési problémái is voltak jelenleg is vannak! Kértem menjen el orvoshoz de nem hajlandó! Már arra gondoltam nem e szeretője van!? De nem tartom valószínűnek olyan érzést kelt bennem mintha őt egyáltalán nem érdekelné a szex! Amit szintén kétlek mert férfiből van! Most lesz November 19-én a házassági évfordulónk de a váláson gondolkodom mert nem szeretném még azt a kis időt amim van így leélni akkor inkább teljesen szex nélkül mert sajnos mellette is végzek önkielégítést mindig is végeztem mert nem adta meg azt ami nekem kellett a majd 20 év alatt nagyon kevés olyan eset volt amikor nekem is jó lett volna a szex ezt sokszor meg is mondtam neki akkor változtatott de aztán megint visszacsúszott minden a megszokott mederbe! Vannak anyagi gondjaink rosszabbul élünk mint régebben ez annak is köszönhető, hogy már nem tudok két helyen dolgozni /én kerestem a több pénzt! / két gyermek mellett sajnos éjjel láttam el a háztartást is mert akkor volt rá időm ja és tanultam is négy szakmát szereztem meg /aminek ma már sajnos semmi hasznát nem veszem mert nem tudok sokáig állni! /Sajnos most is azért döntöttem a segítség kérés mellett mert az imént is közeledtem én kielégítettem őt de ennyi én maradtam ahol voltam! Már megint el kapott az érzés, hogy MINEK KÍNLÓDOK!? Kérem ha tud segítsen mert nem szeretnék úgy járni mint a körülöttünk lévő párok! Ennyi együtt töltött év után váltak el! Nagyon sokat szenvedtem, hogy vele lehessek! A szüleim ellenezték azt, hogy együtt legyünk 17 éves voltam akkor ő házas volt/nem élt a feleségével/ no meg alkoholista is nem tudom mi fogott meg benne? Talán az, hogy annyira tiltották ellenem! De sikerült az italról le mondania aztán kezdtünk helyre jönni, aztán játékgép függő lett arról is le szokott! De sajnos a szexről is le szokott! Tényleg nem tudom mi tévő legyek?
2013. nov. 2. 05:31
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem a merevedési probléma miatt tart távolságot, és ha ez neki nem okoz gondot, akkor egy mélyebb oka van, nem csak merevedési gond, hanem az egész szervezetet érintő fizikai ill. lelki ok. Mondtad neki, mennyire rosszul esik, hogy nem akar tenni a szerelmi életetekért? Tudja, mennyire kikészít ez Téged?

Kérdezted, miért nem akar foglalkozni vele?

Ez elég nagy baj!

Kérdeztél már erről orvost, terapeutát, stb.-t, mit lehet tenni ilyenkor egy férfival, ha ennyire nem akar tenni értE?

2013. nov. 2. 06:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem több oldalról is lehet probléma:

Szégyelli a merevedési problémáját (és a férfi logika következtében ezért is nem megy orvoshoz).

Nem talál már annyira vonzónak. Mekkora a súlyod? Ez pont az a probléma, amin könnyen lehet változtatni, ha nem több sporttal, akkor kevesebb kalóriával.

Stresszel az anyagi nehézségek miatt. Hiszen most ha jól értem, minden az ő nyakába szakadt.

Első körön próbáljatok meg beszélni a dologról. Nyugodtan, higgadtan. Aztán ha tudjátok már, pontosan mik a problémák, akkor - ha akarod még - próbáljátok meg azt megoldani. Ha végképp nem megy, akkor marad a válás. Abból a szempontból szerencséd van, hogy a gyerekek már nem kicsik, így nincs igazán akadálya :)

2013. nov. 2. 07:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha elválsz, akkor lesz miből megélned? Akkor lesz szex?

Nem csak a válás a megoldás.

2013. nov. 2. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Sorstársaid megoldása: [link]
2013. nov. 2. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz jobb a válással, szex még annyi sem lesz, és egyedül sokkal nehezebb fenntartani egy háztartást. Ha emberileg nem távolodtatok el reménytelenül és csak a szex a probléma akkor próbáljátok megoldani. Én konkrétan elő állnék azzal, hogy ha ő nem segít, akkor kénytelen leszek más férfinál keresni a testi szerelmet. Nem várhatja el tőled senki, hogy életed végéig várakozz, viszont ne vidd válásra a dolgot, csak ha tényleg ellehetetlenül a kapcsolat.
2013. nov. 2. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Éva töröld a kérdésedet! Beírtad a neved és így bárki megtalálhat a facebookon és tudod, vannak rosszindulatú emberek! Ez a téma túl kényes ahhoz, hogy névvel írd ki!!
2013. nov. 3. 00:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!Megpróbálom szűrni és alkalmazni !
2013. nov. 3. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám, hogy változtass a külsődön. Új frizura, hajszín, új ruhák és ne nyomulj, ne tegyél szemrehányásokat, hogy nincs szex. Inkább kacérkodj férfiakkal (nem azt lépj félre) mert aki másnak is kell az mindig izgalmasabb. Szervezz külön programot magadnak. Ha ez sem válik be, akkor tarts szeretőt.
2013. nov. 3. 09:03
 9/10 Gringabringa válasza:
Engem eljegyzett a barátom és 2 hónap után megszűnt részéről a szexuális érdeklődés. Két hónap után!!!!Előtte pedig csak két hónapja ismerkedtünk meg!Szeret, imád csak számára már egyáltalán nem fontos a szex.Ismétlem, két hónap után!Na erre varrjatok gombot!:(
2014. jan. 8. 07:33
 10/10 anonim ***** válasza:
És mennyi idő telt el azóta?... Együtt vagytok még? És milyen megoldást találtatok?
2014. jan. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!