Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a párom tudtára, hogy örülnék ha néh meghívna valahova? Pl étterembe.
Lassan egy éve együtt élünk. A rezsit illetve az otthoni bevásárlást fizetjük felesbe, a többit egyénileg.
Pl a közös háziállataink etetése, oltás, kutyakozmetikus stb az én költségem volt.
Idén a szép kártyámra csak a vendéglátás fülre kértem pénzt. Februártól júliusig elköltöttünk róla több, mint 300 ezret.
A covid miatt nem tudtunk beülni sehova, rendeltünk a helyi étteremből, hogy "támogassuk a magyar vállalkozásokat".
Heti 3-4* rendeltünk, mert volt miből. Ezeket az én szépkártyánról fizettük. A futár borravalóját szintén én fizettem, mert az ő aprója kocsimosásra kell.
Mióta megnyílt minden, egyszer hívott meg étterembe, és egyszer voltunk moziba, de azt felesbe fizettük.
Most, hogy az éveams cafeteria egyenlegemet kinulláztuk, megszűnt a rendelgetés.
Néha hoz egy tábla csokit.
Amikor azt mondom, inkább gyümölcsöt ennék a nagy melegbe, azt meg se hallja.
Összeköltözés előtt is ilyen sóher volt?
Én nem nagyon húznám vele az időmet belegondolva hogy lesz majd a pelenka vásárlás pl gyes alatt... Te is tudod
nem ertem, hogy egy lassan egyeves kapcsolatban ez miert tabu es miert nem tudod neki nyiltan, de nem banton megmondani, hogy ‘figyelj jozsi, nem akarsz most az egyszer te meghivni? eddig mindig en fizettem mindent, szerintem most rajtad a sor’.
ha megsertodik, igy jart, en tobbet biztos nem fizetnek ki neki semmit, csak a magam reszet. aztan oldja meg, ahogy tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!