Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan adjam a párom tudtára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a párom tudtára, hogy örülnék ha néh meghívna valahova? Pl étterembe.

Figyelt kérdés

Lassan egy éve együtt élünk. A rezsit illetve az otthoni bevásárlást fizetjük felesbe, a többit egyénileg.

Pl a közös háziállataink etetése, oltás, kutyakozmetikus stb az én költségem volt.

Idén a szép kártyámra csak a vendéglátás fülre kértem pénzt. Februártól júliusig elköltöttünk róla több, mint 300 ezret.

A covid miatt nem tudtunk beülni sehova, rendeltünk a helyi étteremből, hogy "támogassuk a magyar vállalkozásokat".

Heti 3-4* rendeltünk, mert volt miből. Ezeket az én szépkártyánról fizettük. A futár borravalóját szintén én fizettem, mert az ő aprója kocsimosásra kell.

Mióta megnyílt minden, egyszer hívott meg étterembe, és egyszer voltunk moziba, de azt felesbe fizettük.

Most, hogy az éveams cafeteria egyenlegemet kinulláztuk, megszűnt a rendelgetés.

Néha hoz egy tábla csokit.

Amikor azt mondom, inkább gyümölcsöt ennék a nagy melegbe, azt meg se hallja.

2021. júl. 27. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
A cafeteria nem ingyen pénz Amúgy szépen el is fogyott
2021. júl. 27. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért a te költséged az állatok ellátása? Ráadásul több állat? Mindet közösen vállaltatok, vagy a tieid?

Hadd találjam ki. A pasid költözött hozzád és azért a kötelező összeget leadja, nehogy kivágd. Kb ennyi.

Az én exem is volt szorult helyzetben. Nem voltunk közös kasszán, de a kajába + rezsibe beleadott. Ezen felül többnyire ő hívott meg helyekre, randikra, évekig,magától. Amikor elvesztette a munkáját, akkor meg én álltam mindent. + nyilván néha én is visszahívtam, vagy megleptem valamivel.

Ahogy ti éltek, az nagyon nem normális.

Ja, és a szép kártya nem ingyen pénz, az a fizetés része, ugyanúgy megdolgozik érte az ember, csak nem tudja másra elkölteni. Én a szép kártyámból simán rendelek egész hónapra kaját a munkahelyemre, azaz tudnék, ha nem főznék. Ha 2 embert kellene ebből drágábbnál drágább helyekről zabáltatnom, 3 rendelés után elfogyna az összeg. Azért ez baromira nem mindegy.

2021. júl. 27. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:
14%
Már nem azért, de a szép kártya az marhára de ingyen pénz, mivel nem mindenki kapja, csak ahol a munkáltató úgy áll,hogy megengedheti magának ezt. Szerintem én is dolgozok úgy, és annyit mint más, mégsincs ilyen nálunk.
2021. júl. 27. 22:31
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Igen ám, csak én például 250 nettó fizetést kértem (csak példa) és kapok 240et, mondván jön a maradék szép kártyán. Úgyhogy nagyon jól hangzik ez, hogy béren kívüli juttatás, csak az általában a "rendes" fizu rovására megy és qrvára nem plusz. Harcold ki, hogy kapjál cafeteriat, majd szépen csökkentik miatta a béredet, aztán befoghatod a szádat. Nem, nem ingyen pénz.
2021. júl. 27. 22:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Zsugori a pasi.

Ha nem tetszik lehet szakitani.

Változni nem fog már megszokta a jót.

2021. júl. 28. 10:23
 16/22 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, a válasz az volt, hogy most nincs pénze.

Nekem is volt háziállatom, illetve neki is a megismerkedésünk előtt.

Kutyával együtt költözött, így ők "közösek".

Nem új állatok.

Egyébként a házimunkában sokat segít, csak az anyagi dolgokkal csúszott el valami. :(

2021. júl. 28. 15:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként van spórolt pénze, azt mondta az vészhelyzetre kell, nem akarja felesleges dolgokra elkölteni.
2021. júl. 28. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is. Majd te úgyis megoldasz mindent, max tönkremész. Ő vészhelyzetre gyűjt. Pl amikor te már nem leszel, és akkor is ki kell fizetnie dolgokat, amiket eddig ugye te álltál...
2021. júl. 28. 15:22
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de az ő kutyájának a költségeit akkor sem állnám. Ez nettó lehúzás, te eteted az ő kutyáját is + a kutyakozmetika sem 2 fillér gondolom. Ha nem veled élne, ki látná el a kutyáját? Ne b@sszon már fel. Az ilyen ember inkább ne vállalna állatot.
2021. júl. 28. 15:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

en innentol kezdve nem rendelenek/vennek neki semmit, nem koltenek a kutyajara egy forintot sem.

valahogy igy: ‘jozsikam, en most rendeltem magamnak kajat, fel ira mulva megerkezik. ha szeretnel velem enni, rendelj te is magadnak valamit nyugodtan!’

mondjuk kerdes, erdemes-e egy ilyen emberrel egyaltalan folytatni a kapcsolatot..

2021. júl. 28. 17:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!