Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan adjam a párom tudtára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a párom tudtára, hogy örülnék ha néh meghívna valahova? Pl étterembe.

Figyelt kérdés

Lassan egy éve együtt élünk. A rezsit illetve az otthoni bevásárlást fizetjük felesbe, a többit egyénileg.

Pl a közös háziállataink etetése, oltás, kutyakozmetikus stb az én költségem volt.

Idén a szép kártyámra csak a vendéglátás fülre kértem pénzt. Februártól júliusig elköltöttünk róla több, mint 300 ezret.

A covid miatt nem tudtunk beülni sehova, rendeltünk a helyi étteremből, hogy "támogassuk a magyar vállalkozásokat".

Heti 3-4* rendeltünk, mert volt miből. Ezeket az én szépkártyánról fizettük. A futár borravalóját szintén én fizettem, mert az ő aprója kocsimosásra kell.

Mióta megnyílt minden, egyszer hívott meg étterembe, és egyszer voltunk moziba, de azt felesbe fizettük.

Most, hogy az éveams cafeteria egyenlegemet kinulláztuk, megszűnt a rendelgetés.

Néha hoz egy tábla csokit.

Amikor azt mondom, inkább gyümölcsöt ennék a nagy melegbe, azt meg se hallja.

2021. júl. 27. 17:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ma megemlítettem, hogy nincs pénzem, szó nêlkül utalt nekem "költőpénzt".

Leültünk arról beszélni, hogy kövi hónaptól mindent is felesben fizetünk, a maradêk pénz elköltéséről EGYÜTT döntünk.

Meglátjuk, működik e.

2021. júl. 28. 18:59
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak az exférjemről bedzélnél. Minden oké, ameddig nem neki kell a dolgokat kifizetni. Ha neki kell fizetni, minden azonnal hülyeség, illetve addig csavargatja a dolgokat, míg ki nem logikázza, hogy másnak kell kifizetni. Olyan is volt, hogy valami nagyon megtetszett nekem az Ikeában, mondta, hogy megveszi nekem. A végén szalagra pakolva minden, ő szó nélkül félreáll, fizessem ki. Mikor utána mondtam, hogy de azt mondtad, ezt te megveszed nekem, röhögött, hogy csak nem képzeltem, amúgy is így egyszerübb, minek fizetgessük külön. Engem anyagilag lenullázott, mert mindent én fizettem a háztartásban, kaja mosószer stb, mondvan házasságban közös kassza, aztán kiderült, hogy spórolt pénze van, amit az anyjával lepapíroztatott, hogy az tőle ajándék, ezért magánvagyon. Mínuszban voltam, mikor eljöttem abból a házasságból végre.
2021. júl. 30. 07:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!