Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szexeltek 20 év együttélés után?
Még csak 24 vagyok, így nem saját korcsoportomat érinti a téma, de felmerült bennem a kérdés hogy mi a valóság.
40-50 évesen mennyit szexelsz hosszútávú barátnőddel vagy feleségeddel?
Igazak a filmekben mondott viccek és szomorúbb jelenetek, hogy ennyi együtt lét után ebben a korban már az is sok ha havi 1x megtörténik és inkább az a gyakoribb hogy több havonta 1x?
Nem, mert nem hozza az elvárásokat külsőre, nem egy emberállat. Remélem már nem sok van hátra ebből a lepusztult kirakat világból ahol az érték a szemfényvesztés, az önzőség. Ma a normális emberek vesztésre állnak minden fronton, szeretet válság van.
Miért lenne értékes egy céltudatos, megbízható férfi, ha egyébként szerény, alázatos? Inkább egy nagymenő tesztoszteron bomba. Én lassan már mindenhol ezt látom. A nagypofájú agresszív pasik visznek mindent, aki nem ilyen az palimadár, unalmas lúzer.
33
Én például nő vagyok és a férjemet hagyja hidegen a szexualitás (legalábbis velem), és nem egyedi eset.
27. Nem tudom melyik kommentelővel keversz össze, de nálunk szó sincs gyerekről, nekünk hálistennek nincs, mert soha nem is akartunk.
Ez már persze minden párnak a saját döntése, hogy milyen êletet választanak maguknak, és hogyan állnak egymáshoz.
Mi is választottunk. Igen , 20 év után is heti 5-6 alkalom van, ennyi az igênyünk, mindkettőnknek kielégítő. Nekünk a kapcsolatunk, a közös élmények, a szerelmünk, a szex, a szabadabb êletünk a legfontosabb, és ezért teszünk is.
Tudod az elhidegülés, a ritkuló szex is azért van eldősorban, mert az emberek már nem törődnek egymással, már nem elêg fontos a kapcsolatuk, eligénytelenednek, csak élnek a langyos fosban, egyik, másik, vagy mindkét fél esetleg szeretőt is tart.
26. voltam.
37
"Valahol nagyon gáz ez, hogy néhány anyuka 40 évesen lezár. Más 30+osan nem talál párt, a 40 feletti hajadonokról nem is beszélve. Nem becsülik meg a férfit."
"Minden előfordul persze. Nem ez a gyakoribb. Miből gondolod hogy te hagyod hidegen? Ketten csináltátok azt ahol vagytok. Ketten is kell megoldani... Vagy hát mindkét félnek akarnia kell... Mindenkinél csak így fog működni. Na és hát az előzményeket ti ismeritek, mert ott benne van minden."
33.voltam.
Kifejtem bővebben:Ezek a kapcsolatok valamikor úgy kezdődtek, hogy a két fél saját akaratából úgy döntött, hogy hosszú távon együtt akarnak maradni, egy párt alkotni. Néhány/sok előző párkapcsolat után hoztak egy ilyen döntést, tehát van tapasztalatuk. Nagyjából kiismerték egymás tulajdonságait, szokásait, és elfogadták azokat.
Vállalták, hogy gyereket szül a nő ebbe a kapcsolatba, ami egy felelősségteljes döntés, és a gyenge kapcsolatok itt szét is mennek az első 3 évben.
Mi 20 éves kapcsolatokról beszélünk.Ennyi év alatt az ember azért változik, de ritka a pálfordulás. Nagyjából ugyanaz az ember, akivel a másik elköteleződött annak idején. A szexualitás alapvető emberi szükséglet, ez nem vita tárgya, ez tény.Az a társ, aki ezt a szükségletet nem hajlandó kielégíteni, az nem társ szerintem. Az onnantól nem párkapcsolat, alapvető részét veszi el a másiktól. Nevezhetjük nyugodtan megcsalásnak, mert a kapcsolat elején nem ezt ígérte, tehát csalt.
Talán aki ilyen helyzetből keres szeretőt magának, vagy prostizik, épp ezért nem is tekinti ezt megcsalásnak, hiszen ezt a szabályt a másik fél eltörölte. Pedig ez is csak megcsalás, mert attól a szabály, hogy szeretjük egymást és ennek testiség is része, még a párkapcsolat feltétele. Csak ez már nem párkapcsolat, abból mindkét fél kilépett.
20 év után a libidó nem ugyanakkora, mint a kezdetekkor. Ott gyerek/ek, hitel, munkahelyi problémák. Van egy életkörülmény, amit ketten hoztak össze, valamekkora létbiztonság, és ebből a nő kivonja a szexualitást. Hogy mi az oka, ki tudja? Szerintem általában lelki okai vannak. Talán nem elégedett a férfivel, kiábrándult belőle, rossz szokásokat vett fel. De azt ne higgye, hogy ő nem változott az évek során. Ezt sokan nem képesek belátni, lehet, hogy ő is közéjük tartozik. Ezeket meg kell beszélni, ezek akadályok és el kell dönteni, hogy együtt megy-e a leküzdés, vagy külön utakon kerüli ki. Innentől kezdve viszont egy nő se áltassa magát, hogy mehet tovább minden, fűtött családi ház, biztonságos autó, nyaralgatás, csak apuval nem fekszem le, mert pocakot eresztett, vagy nem tolerálja valami hobbymat, vagy ledobja a koszos zoknit a lépcsőre. Szerintem nincs ez így rendjén
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!