Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szexeltek 20 év együttélés után?
Figyelt kérdés
Még csak 24 vagyok, így nem saját korcsoportomat érinti a téma, de felmerült bennem a kérdés hogy mi a valóság.
40-50 évesen mennyit szexelsz hosszútávú barátnőddel vagy feleségeddel?
Igazak a filmekben mondott viccek és szomorúbb jelenetek, hogy ennyi együtt lét után ebben a korban már az is sok ha havi 1x megtörténik és inkább az a gyakoribb hogy több havonta 1x?
19-es, ez nagyon jól hangzik. Gondolom gyerek nincs 😃
2021. júl. 26. 15:19
22/44 anonim válasza:
a 4-es tökéletesen leírta mi a helyzet nálunk, csak mi 60 és 62 évesek vagyunk, 40 éve együtt.
2021. júl. 26. 15:53
23/44 anonim válasza:
Heti 5-6 alkalom.
2021. júl. 26. 17:10
24/44 anonim válasza:
Miért ne lehetne gyerek? Nekünk 4 van, mégsem megyünk a fent leírt számok alá és ez akkor is így volt, amikor kicsik voltak. 14. voltam
2021. júl. 26. 17:14
25/44 anonim válasza:
20. Az én ismeretségi körömben is alig van szex. Igaz, én a 40+, értelmiségi rétegben mozgok. Amiket itt olvasok, hogy tizen évek után heti 8-10, hát jókat mosolygok rajta. Ha igaz is, ezek fehér hollók vagy orvosi esetek.
Abban egyetértünk a többiekkel, hogy ciki a feleségeknél pedálozni bármivel is, elutasítás a vége. Az is közös nevező, hogy ők sosem kezdeményeznek.
2021. júl. 26. 17:33
26/44 anonim válasza:
25. Jókat mosolyogsz? Attól hogy te nem szexelsz eleget, más párok még igen, és vannak akik gyakran igénylik. Ha az irigység fájna...
2021. júl. 26. 17:36
27/44 anonim válasza:
#26 Ez nem irigység max kicsit, az jóval gyakoribb hogy nincs szex mint hogy van ennyi idő után. Egy csomó nemzetközi felmérés is ezt támasztja al hogy 10 év után a nagy többségnél alig van havi 1. Úgy hogy nem mi élünk rosszul hanem te jól :) Becsüld meg :) Pláne gyerek mellett... Mondjuk azt nem tudom hol fért el, vagy nem aludtatok :D 2 nél is örültünk ha vízszintesbe kerültél aztán alvás. Van 6 órád rá ami kevés de ennyi van. Ha nagyobb akkor meg az asszony ott problémázik majd hogy mi lesz ha meghalja vagy meglátja vagy egyéb. Van női ismerősöm akinek valóban van erre igénye de az ő barátnői sem értik mire kell a szex. úgy hogy szerencsés vagy :)
2021. júl. 26. 17:46
28/44 anonim válasza:
Volt már hasonló kérdés és őszintén leírtam a válaszom és mit kaptam érte egy, két okoskodótól?
Kritizáltak, osztották az észt.
Van értelme őszintének lenni egy ilyen oldalon?
Ha meg azt írom, hogy a
negatívok véleménye nem számít, akkor meg azon sértődnek meg.
Itt valóban semmilyen véleményt nem szabad írni,nert mindig lesznek olyanok, akik okosnak hiszik magukat.
2021. júl. 26. 18:07
29/44 anonim válasza:
Hát tutira nem a a jellemző, hogy 20 évnyi házasság után heti 8-10 szex van! A havi 1-2 ami az átlag. Akinek meg heti nagyon sok van, az a kisebbség, a szerencsés kisebbség. Egy válás után lehet hogy megint megy a szex, hiszen új a partner. 20 év alatt vagy megunják egymást, vagy a sok szálka, tüske miatt elhidegülnek egymástól. Sokkal több ok van arra hogy csökkenjen a szám, minthogy fenntartható legyen a heti 10. Arról nem is beszélve, hogy honnan van rá idő, energia és ingerencia.
2021. júl. 26. 18:16
30/44 anonim válasza:
Én inkább azt gondolom, hogy ahol van is, nem kielégítő eegyformán mindkét fél számára lelkileg és testileg egyaránt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!