Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szexeltek 20 év együttélés után?
Még csak 24 vagyok, így nem saját korcsoportomat érinti a téma, de felmerült bennem a kérdés hogy mi a valóság.
40-50 évesen mennyit szexelsz hosszútávú barátnőddel vagy feleségeddel?
Igazak a filmekben mondott viccek és szomorúbb jelenetek, hogy ennyi együtt lét után ebben a korban már az is sok ha havi 1x megtörténik és inkább az a gyakoribb hogy több havonta 1x?
Mi sem szexelünk már több éve.
Illetve a feleségem nem szexelt, amennyire tudom :D
28 éve vagyunk együtt,heti 1 általában.De ha nyaralás vagy pihenés van akkor 2-3 is összejön.És ami a lényeg,hogy mindkettőnknek kielégítő, mert nem
csak a mennyiség a fontos,a minőség is.
Én csak tizenéve vagyok házas, 36F vagyok. Átlagban heti 3x-4x van szex, de nem ekörül forog a kapcsolatunk szerencsére. Sokszor nekem is többet ér csak összebújni és beszélgetni.
Nem tudom mi lesz 10 év múlva, de szerencsére nem csökkent se a szex, se a közös programok, se semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!