Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az ideális házimunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ideális házimunka felosztás egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi otthonról dolgozik, a nő meg bejár (napi 2 óra utazás)?

Figyelt kérdés

Akik esetleg hasonló cipőben járnak, leírhatnák náluk hogy megy a házimunka.

Párom itthonról dolgozik, 9kor kel, átsétál a géphez, 5kor végez. Én 6kor kelek, 8-5 dolgozom bent, legkorábban 6-ra, de inkább fél7re érek haza, ha túlórázok akkor van h csak 7 után...

2020. dec. 10. 21:29
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
100%
Nekem van tapasztalatom a témában. Elözö kapcsolatomban a párom dolgozott otthonról. Igazából nem csinált meg semmit... Néha elment bevásárolni napközben ha a munkája úgy engedte, meg levitte a kutyát. Ennyi. Mostani kapcsolatomban a párom utazik, messzebb dolgozik. Ennek ellenére nagyjából felezzük a házimunkát. Amikor késön ér haza, vagy még van otthon is munkája arra én tekintettel vagyok és megcsinálok mindent. De olyan is van hogy én elalszom és ö csinál több dolgot. Meg kell beszélni, ha lehet. Akivel meg nem lehet azzal nem is kell...
2020. dec. 11. 07:53
 12/32 anonim ***** válasza:

Érdekes felvetés.

Amikor a férfi azzal védekezik, hogy többet dolgozik munkaórában, mint a nő (és azért lássuk be ez a gyakoribb), és nem segít a házimunkában, akkor mindig jön az egyenjogúság van, nem a 19. században élünk, és hasonó dumák. Tele van ilyen kérdéssel a GYK, és mindenki megállapítja, hogy igenis ettől neki még be kellene szállni a házimunkába.

Fordítva miért nem ugyanezt mondod?

2020. dec. 11. 08:07
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez a sz-r kommunista felfogás, hogy időben mérjük a hozzáadott értéket?

Teljesen mindegy, hogy időben ki mennyit dolgozik, vagy mennyit utazik, a lényeg az, hogy ki mennyit tesz le az asztalra.

Ha én napi 4 órában otthon ülve is megkeresek havi 600at, a másik meg 12 órázva bejárva is csak havi 200at, akkor bizony ő fogja csinálni a házimunkát, mert én sokkal több értéket hozok a közös életünkbe.

Ha meg ez nem tetszik neki, akkor fel is út, le is út, boldoguljon egyedül a sz-ros 200 nettójából.

2020. dec. 11. 08:14
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

13: akkor keress cselédet. És ezt férfiként mondom neked.

Vagy a házimunka ingyen van? Akkor meg fizesd ki szépen a párodnak.

2020. dec. 11. 08:48
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyébként keresettől függetlenül úgy kéne felosztani a házimunkát, hogy nagyjából mindenkinek legyen szabadideje. Ezért igazságosabb szerintem hétköznap annak csinálni, aki jobban ráér. Hétvégén meg lehet ketten, vagy megegyezés szerint felosztani, mert általában akkor a legtöbben otthon vannak.
2020. dec. 11. 08:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
14 Így van. Nagyot nézne, ha kiszámlázná neki a párja piaci áron az otthon végzett munkát.
2020. dec. 11. 08:59
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy a házimunka ingyen van? Akkor meg fizesd ki szépen a párodnak."

Gyakorlatilag ez történik, mert az én pénzemből van fenntartva az az életszínvonal, amit élünk, és amit ő is ugyanúgy élvez - a nyaralások, a kocsik, merthogy neki is sajátja van, a nagy ház, aminek a hitelét én fizetem.

Ha én nem lennék, még albérletre se futná neki, lakhatna a mamahotelben az anyjával egy kétszobás panelben, nem pedig egy kényelmes kertesházban.

Ha én nem lennék, legfeljebb a nagyszülőkhöz járhatna nyaralni, mint gyerekkorában, nem pedig görög, horvát, ibiza, francia, osztrák alpok.

Ha én nem lennék, örülhetne, ha kéthavonta vehet valami turkálós cuccot, merthogy én állom a kaját meg a rezsit, és nem verhetné el a fizetése nagy részét ruhákra meg cipőkre meg mindenféle sz-rságokra.

Ha én nem lennék, nem lenne a zsebében a legújabb ájfon f-szomsetudja hanyas telefon, amivel villoghat, hanem valami ezeréves sz-rral nyomulna.

Ha én nem lennék, zötykölődhetne a sz-ros BKV-n, mert nem tudna egy autót fenntartani, és még több időbe telne neki, mire bejutna munkába.

Egyébként egyetlen nőnek sincs megtiltva, hogy kitanuljon egy jó szakmát és felküzdje magát odáig, hogy annyit keressen, mint én.

2020. dec. 11. 09:08
 18/32 anonim ***** válasza:

17 Nem nem, félreérted. Konkrétan add neki oda azt a 300 000Ft-ot amit ér az egész havi házkörüli munkája, ő meg tesz vele amit akar.

Neki így lenne havi 500 000,neked meg 300 000.

2020. dec. 11. 09:13
 19/32 anonim ***** válasza:

18: a csaj keres magátó is 200-at, szóval mindkettőjüknek lenne 500.

Akkor a csaj is fenn tudna tartani 1 kocsit, fizetni a hitel felét :D

2020. dec. 11. 09:15
 20/32 anonim ***** válasza:
49%

Látom összefújja a szél a hülyéket mindkét oldalról.

A kérdező szerint az otthoni munka nem is munka, amíg ő a buszon hazafelé megnézi a velveten a pletykákat, a férfi dolgozzon csak. Persze, amikor egy férfi érvel azzal, hogy sokkal többet dolgozik mint a nő, akkor mindig kioktatják, hogy ettől a házimunka még közös.

Aztán itt van a "sokat keresek, jó szakmám van, a csaj örülhet, hogy dolgozhat nekem" faszi (bár a stílusából ítélve az a jó szakma az kb a kőműves színvonal). Bár itt igazából nem is vele van a gond, hanem a nővel, aki belemegy ebbe a felállásba.

2020. dec. 11. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!