Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők hogy oldják meg ezeket a problémákat?
mit kell naponta takaritani? eleg egy hetvegi nap porszivozasra mosasra torolgetesre, hetkozben csak a rend fenntartasa (szennyes egy helyre, mosogatas nyilvan)
fozni lehet tobb napra elore. neha pedig a pasas is csinalhat valamit nem vagyok cseled.
De akkor el se várhatják fordítva az előnyöket sem. Így tisztességes.
#Kérdező
Nem vagyok nő, de egyedül élek és valószínűleg így is fogok még 60 évig, szóval a takarítás egy olyan dolog amit a létező legcélszerűbben kell csinálni akkor elég rá kevés időt fordítani. És nem kell eltúlozni sem.
"De akkor el se várhatják fordítva az előnyöket sem. Így tisztességes."
Milyen előnyöket, nyuszika, ami miatt ki kell szolgálni egy pasit?
Senki nem mondta, hogy KELL. Csak fordítva is vannak elvárások pusztán nemi alapon.
Az önmagát kiszolgáltató férfi rossz, egyértelműen az, főleg ha ez a "én nem takarítok az női munka" a felfogása. De az a nő is aki elvár dolgokat, "mert ő nő"... Miért? Senkinek nem szabadna elvárni semmit csak úgy nemi alapon.
Egyik félnek sem. Mégis mindkettő elvár jó sok baromságot, csak tudnám miért.
Akik elvárhatnak pozitív megkülönböztetést bizonyos dolgokban azok az alábbiak - betegek (mindkét nem, és természetes valódi betegségekre értve), várandós nők (illetve ez még a szülés utáni időre is érvényes) illetve más(ok) által terrorizált személyek (mindkét nem).
Senki más nem várhat el semmit alanyi jogon. Minden amit kapsz, nem szabad, hogy természetes legyen, főleg nem elvárt. ÉS pláne nem születés jogán elvárt, amit csinál rengeteg férfi és nő, csak mert "ő a férfi" vagy "mert ő a nő". És ha nem kapják meg a hülye elvárásaikat akkor jön a "nem érezte magát férfinek/nőnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!