Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudhatnám megoldani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnám megoldani ezeket a problémákat szexben?

Figyelt kérdés

Van némi problémám, mikor oda kerül a sor. Először is, a nedvesedéssel és felizgulással semmi bajom, amíg nem tesznek be semmit. Amint akár egy ujj is becsúszik, pillanatokon belül kiszáradok, ha pedig be is raknak valamit, 8-10 centi után már szúrós fájdalom jelentkezik. Mit tehetek, vagy mitől lehet? Szerintem az előjátékkal probléma bincs, mikor saját magamnak csinálom a dolgokat is teljesen ugyan ezeket tapasztalom.

18/L

2017. dec. 5. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy eléggé felizgulva,félelmeid vannak,lelki dolgok,és így védekezik a tudatalattid.

Elöször rendezd el magad belülről,hogy mire is vágysz,mit szeretnél,mi izgatna igazán,amit tudsz is szerintem.

Esetleg próbáld meg sikósítóval,bár ha az elöbbi okok fent állnak,nem sok értelme van.

2017. dec. 5. 18:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen, a síkosítót is próbáltam. De köszönöm.
2017. dec. 5. 18:44
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne égesd magad a neten...
2017. dec. 5. 18:48
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Kicsi vagy te még!
2017. dec. 5. 18:50
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ezzel bármilyen égető dolgot írtam volna. Ha 18 évesen ilyen problémáim vannak, valószínűleg később is azok lesznek, ha nem tudom megoldani. Márpedig amíg nem tudom mi a baj, meg se tudom oldani.
2017. dec. 5. 18:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Eddig csak ujjat, játékszert próbáltál? Síkosítóval mi volt a tapasztalatod?
2017. dec. 5. 19:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Volt már barátom is. De a víz alapú síkosítóval is ugyan úgy kiszárad minden módon.
2017. dec. 5. 19:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha nem szűkülsz össze s "csak" a szárazság a gond, akkor közben is figyeljetek oda, s gyakrabban síkosítsátok. Előtte, utána meg biztos ami biztos nyaljon élvezetig, hogy ne érezd magad frusztrálva, hogy figyelned kell s amiatt nem tudod elengedni magad...
2017. dec. 5. 19:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem a szűkösséggel/vastagsággal van a baj, hanem ugye a síkosítással és a hosszal.
2017. dec. 5. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Hosszal?

Lehet, hogy nagyon bökdös, és mivel fájdalmas, kiszáradsz?

2017. dec. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!