Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl gyakori anális szex egészségügyi problémákat
okoz. De mit jelent az, hogy "túl gyakori"?
Figyelt kérdés
Erre a kérdésre egy cikkben sem válaszolnak, és szeretném tudni, hogy pl. havi 2 alkalmat, heti2 alkalmat vagy napi 2 akalmat értenek alatta?
Légyszi CIKKET linkeljetek, ha ti már találkoztatok ilyennel.
Én angol nyelvű cikkeket olvastam, de egyik se írta hogy a túl gyakori análtól egészségügyi problémák lennének idővel. Olyan esetekben ír problémát csak ha nem megfelelően van "előkészítve", vagyis nem használnak elég sikosítót és ez miatt sérül a szövet, nem használnak óvszert és ez miatt fertőzést kapnak, vagy neadjisten kiveszik és átrakják szájba vagy vaginába. Meg ha nincs eléggé ellazulva és úgy erőltetik be a péniszt, mert ez is sérülést okoz. De semmi olyant nem ír, hogy túl gyakori miatt lenne probléma. Annyi hogy ha a szövet sérül és vérzik amíg nem gyógyul meg nem ajánlatos az anál, mert csak rosszabb lesz és sok fájdalommal jár. Cikket csak angolul tudok linkelni ha úgy is jó?
2017. jan. 6. 01:59
3/10 anonim válasza:
genetika függő akinek olyan annak havi 2 től i ereszteni fog a szelep pár év után akinek olyan hogy a záróizmok nem lazulnak meg idővel se annak heti vagy napi 1-2 után se lazulnak ki:D
2017. jan. 6. 02:01
4/10 anonim válasza:
Amúgy abból indulnék ki hogy napi 2 vaginális szex is hosszú távon egy idő után már kissé fájdalmas tud lenni hiába van sikosítva meg minden, úgyhogy valószínűleg az análist se kéne ennyire túltolni. Nem egészségügyi okokból, csak azért valamennyi kis időt kell hagyni "pihenni" :D
2017. jan. 6. 02:01
5/10 A kérdező kommentje:
Angol cikk is jó, köszi :)
És honnan tudom meg, hogy milyen a genetikám? Milyen jelekre figyeljek?
Annyit tudok, hogy kb. fél nap alatt ürül ki belőlem a sikosító (addig minden WC-re menésnél jön ki egy kicsi), ez például aggaszt, mert nem érzem egészségesnek.
2017. jan. 6. 03:54
6/10 anonim válasza:
3-as 1 barom. Genetika???!!!! Ember ez 1 izom. Ha én naponta 3-szor járok kulni, akkor az enyém hamarabb tönkre megy? Ennyi sötét ember...... Megfelelő behatolással nincsen kockázat. Ennyi izom, edzeni kell.
2017. jan. 6. 05:30
7/10 anonim válasza:
#2-es te aztán kva okos vagy...
Erre mondják, aki nem tudja, az tanítja.
2017. jan. 6. 11:17
8/10 anonim válasza:
Nem mondtam hogy kva okos vagyok, szimplán utánaolvastam és azt írtam csak le, amit én olvastam. Mi az ami szerinted nem igaz, ha már beszólogatni tudsz de a nyamvadt kérdésre nem válaszolsz?
Amúgy utánaolvasol elég sok angol nyelvű cikk van, egyikbe sincs olyan hogy ne csináld heti X alkalomnál többször, csak hogy vigyázz a betegségekre meg a sérülésre. De az első cikkben kapásból ez a kérdés van hogy pelenkában végzik-e az anál miatt ott a válasz hogy ez nem így működik, hogy X alkalom után nem zár rendesen.
2017. jan. 6. 12:27
9/10 anonim válasza:
Te is elolvastad?????
2017. jan. 7. 07:31
10/10 anonim válasza:
Öhm, mivel egy átlag ember minden nap szarik egy jó adagot nem hinném, hogy bármi baja lenne tőle. Feltéve persze, hogy nem elefánt fa szt dugnak belé órákon keresztül minden nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!