Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj az anális szex?
1használjatok síkosítót
2; ha kellően felizgatott, as úgy a makkja már benn van, akkor pihenjetek. Szokj hozzá az érzéshez. Ha fáj akkor próbálj lazítani. Ha nem szűnik akkor húzza ki, hagyjátok abba
3; ha megszűnt a fájsalom akkor lassan nyomja beljebb a farkát. Ha kellemetlen vagy fájdalmas álljon le, hagyja benned higy megszokd. Ha nem sikerül húzza ki lassan.
4; ha nem rossz akkor kicsiket mozogjon. Ha fáj álljon meg majd a fájdalom múltával folytassa. Ha nem múlik hagyja abba.
5; Lehetőleg simigassátok közben a csiklód! 😃
Miért kell napi ötször feltennie valakinek ezt a kérdést?
Tudod mit?
Próbáld ki magadon, és rájössz.
Párom nagyon mondogatja mostanában, hogy szeretné...
Én ma először csináltam magamnak (tágítás céllal, hogy ha oda kerül a sor akkor tudjam mire számítsak és ne fájjon annyira...)
Vibrátor, kis síkosítóval, és 5 perc után bement teljesen, nem fájt, kellemes volt és közbe még nagyon durván be is nedvesedtem!
Alig várom, hogy holnap meglephessem vele !!!
Nagyon féltem tőle, mert volt rossz tapasztalatom, aki akarta, én nem engedtem és csak úgy szárazon bevágta... Baromira fájt, és azóta nem is hajlok rá.
De a mostani páromat nagyon szeretem és szeretném minden igényét kielégíteni, így úgy döntöttem előbb magam próbálkozok meg vele, aztán mehet a menet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!