Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hányadik alkalom után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik alkalom után nem fáj, élvezhető az anális szex?

Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz a nőkhöz szól akik csinàlják. Hányadik alkalom után nem fáj? Mikortól élvezhető?
2016. dec. 30. 11:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

18 éves koromban volt először benne részem, most 29 éves vagyok. Nem csináltam-csinálom sokszor, de a mai napig fáj.

Hosszú előkészület és óvatosság kell hozzá, hogy ne legyen teljesen élvezhetetlen és csak bizonyos pózban megy így. És hogy élvezném, az túlzás. Persze, ha közben ingerelve van a csiklóm, tehát a hagyományos úton is van inger, akkor úgy el tudok menni, de csak szimplán az anális szexet nem élvezném. Ezért is nem csinálom sokszor.

2016. dec. 30. 11:26
 2/16 anonim ***** válasza:
34%

Fiúként a kedvesem tapasztalata alapján azt tudom mondani, hogy teljesen egyénfüggő.

Neki volt olyan párja, akivel mindig kényelmetlen volt, velem meg max az elején van kis feszítő érzése, aztán kellemes, és el is tud tőle élvezni 😃 és nekem nagyobb farkam van. Nagyban számít a figyelem, az alapos előkészítés meg az is hogy ne érezze kényszernek a lány. Esetleg gyakorolj magadban. Vibrivel, análfűzérrel szoktasd hozzá a popsid. És abpárodnak se az legyen a fontos, hogy gyorsan jól megtömje!inkább kis lassabb mozdulatok, főleg az elején, míg rendesen hozzá nem tágulsz

2016. dec. 30. 11:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Ez elég rosszul hangzik. Amúgy sem szeretem a fájdalmat szóval akkor ezt kihagyom.
2016. dec. 30. 11:36
 4/16 anonim ***** válasza:
És miközben "gyakorolsz" simizd a csiklód! 😉
2016. dec. 30. 11:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Bocsi 2-es de csak a nők véleménye érdekel.
2016. dec. 30. 11:38
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Semmi gond. Csak gondoltam leírok egy másik, köztes véleményt. Egyébként csak a párod kedvéért semmiképp se kezdj bele. Te is legyél kíváncsi, figlalkoztasson. Alap, hogy nem kellemetelen érzés számodra a popsilukad simigatása szex, vagy előjáték közben. Ha már ezzel gondod van, akkor ne is töprengj rajta, hogy kipróbálod, vagy se...
2016. dec. 30. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
Ha töketlen a pasid,akkor nagyon sokáig fájni fog és ez nem is változik...
2016. dec. 30. 11:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha töketlen a pasid,akkor nagyon sokáig fájni fog és ez nem is változik..."

Ennek semmi köze a pasihoz. Úgy értem, ha még egy nagyon odaadó, nagyon odafigyelő pasiról is van szó, akkor is tud fájni és lehet élvezhetetlen.

Én már pl. hárommal is próbáltam, csináltam, de egyikkel sem mondhatom fenomenális élménynek, pedig voltak közte igen jó szeretők is, a párom is, akivel hosszú évek óta együtt vagyok, ő is nagyon figyelmes és jó szerető, ettől függetlenül sem tudom élvezni az anális szexet. Pedig abszolút normálisan áll hozzá a dolgokhoz, de mégsem.

2016. dec. 30. 11:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Előttem miértis?kolléga leírta, hogy mit tehetsz. Plusz ne görcsölj rá, próbáld ellazítani az izmaid. Ha így sem megy, akkor valószínűleg azok közé tartozol, akik nem képesek élvezni. Ettől nincs veled semmi baj, nyugi, nem minden férfi szereti az anált, van akit pl.taszít.

39N

2016. dec. 30. 13:48
 10/16 A kérdező kommentje:
Az előkészületről már olvastam. Én inkább arra voltam kíváncsi,hogy mennyire élvezhető ez egy nőnek? És mennyire fáj az első? Meg a többi? Mert erről nem nagyon találtam a neten semmit.
2016. dec. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!