Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés átesni az első análon? Élvezhető akár az első alkalom is?
Figyelt kérdés
(Csak kizárólag érzelemmentes szexre gondolok.) 21/F2015. jún. 5. 16:50
1/20 anonim válasza:
Szerinted?
Már egy ujjat ha bedugnak is feszítő érzés tud lenni. Gondolj bele mikor egy 2-3-4 ujjnyi vastag farok furakodik oda be. Nem mondom, hogy nem élvezhető, de erre alapos ráhangolódás kell, mivel a lányoknak a fiúkkal ellentétben nincs prosztatájuk ami bentről stimulálható lenne, a bejárat meg izgatható, de ha bent vagy akkor bent vagy. Ennyi.
2/20 anonim válasza:
# 1
A kérdezőnek a 21/F-ből ítélve valószínűleg van prosztatája. :-)
4/20 ftf1983 válasza:
Én már több srácnak avattam fel a fenekét és egyiknek sem fájt, sőt nagyon is élvezték ;)
5/20 anonim válasza:
Ha a párod gyengéd és türelmes, akkor eleinte furcsa lesz de nagyon is élvezhető.
6/20 anonim válasza:
hát én nem élveztem az elsőt, pedig gyengéd volt és odafigyelt rám
7/20 anonim válasza:
Eleinte kicsit fura érzés, de ha jól csináljátok, akkor hamar nagyon jó lesz, az első alkalom is isteni volt nekem.
8/20 Waleria82 válasza:
Én is szeretem. Először kicsit féltem, de ha jól csinálják , nagyon jó. Próbáld ki.
9/20 anonim válasza:
És nem lesz bűntudatom utána hogy köcsög vagyok..?
Én ezen is aggódom..
10/20 anonim válasza:
Nem tudom lány véleménye mennyire érdekel, de én imádom. Az első picit kellemetlen volt, de kellő lazítással és sikosítóval menni fog. Ha lehetne minden nap análisan szexelnék :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!