Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés átesni az első análon? Élvezhető akár az első alkalom is?
Figyelt kérdés
(Csak kizárólag érzelemmentes szexre gondolok.) 21/F2015. jún. 5. 16:50
11/20 anonim válasza:
egyet értek az utolsó válaszoló lánnyal... érzelemmentesen is nagyon finom az anál, én is minden nap csinálnám... az első alkalom is nagyon finom érzés, ha rá vagy hangolódva és elő van készítve a terep
24/f
12/20 anonim válasza:
kedves 10-es és 11-es ugye hetero kapcsolatra gondolunk ?
én hetero férfi vagyok és nagyon szeretem az ilyen beállítottságú és őszinte lányokat !
13/20 anonim válasza:
Igen, hetero kapcsolatra gondoltam! :)
14/20 anonim válasza:
Ha csak durr belevágnak, főleg, ha még nem csinálta az ember, akkor nem annyira kellemes, főleg síkosító nélkül. Az ember záróizmai görcsösen összehúzódnak, szarási ingere van. De ha elő van késztve a terep és rá van hangolódva, akkor élvezi.
15/20 anonim válasza:
Elokeszitès? Miben nyilvànul meg? Ki tisztítani a segglyukat egy beontèssel hogy ne legyen tele szarral màr bocs de oda berúgja valaki akkor ott szar van es ki húzom tiszta szar lessz ....elnèzest meg nem volt ebben rèszem ha van valami kis oktató jellegű komment jol jön hogy hagyjam be dugni a fiú baj mert többször is célzott rà hogy jo de mondta hogy ő se csinálta igy meg gyakorlat nèlkul fèlek.
16/20 anonim válasza:
Sok múlik a partneren, a helyzeten.
(annak ellenére, hogy csak kizárólag érzelemmentes szexre gondolsz, még lehet finoman csinálni, hogy mindkét fél élvezze, de szerintem jobb lenne egy olyan partnerrel, aki felé érzel is valami szimpátia-félét)
17/20 Egy Srác25 válasza:
nekem nagyon fiatalon történt meg az első, igazából nem is nagyon tudtam mit csinálok, eléggé fájt , de nem volt vészes :$
18/20 anonim válasza:
Nekem még csak vibrátor volt a fenekembe, de első alkalommal néhány másodperc után akkorát élveztem mint még soha. Azóta sokszor volt bennem, vibri, imádom. Már várom, hogy egy igazi bőr tágitson.
19/20 anonim válasza:
10 hozzászóló én sírok a röhögéstől🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!