Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők hogy oldják meg ezeket a problémákat?
Ketten vagytok, nem tudtok akkora koszt csinálni minden nap, hogy takarítani kelljen.
Én úgy oldom meg, hogy hétvégen elmegyünk együtt bevásárolni kb fejben már megvan a heti menü, de ha nem is akkor is van halvány gőzöm, hogy mi lesz nagyjából. A párom sokat segít, pl megpucolja felvágja az alapanyagokat és nekem csak meg kell főzni, ha szombaton is dolgozok akkor egyedül takarít ki. Ha fáradt akkor vasárnap délelőtt megcsináljuk ketten. Egy héten kb két-háromszor főzök, minden alkalommal két fogást mert ha már úgyis a konyhában vagyok és mondjuk fő a kaja addig összedobok egy levest.
Mosogatni párom is tud, teregetni szintén. Meg kell osztani a munkát mert ha 12 órázik is, nem hal bele egy mosogatásba ha te is fáradt vagy mondjuk. Meg rendszerezni kell mert nekem elképzelhetetlen hogy egész napod elmenjen a ház körüli teendőkkel. Valamit rosszul csinálsz
Prioritások felállítása!
Pl a munka fontosabb mivel abból élek!
Amit lehet gépesítve van ez sokat segít megkönnyíti a dolgokat.
Előre lefagyasztott ételek ha van idom akkorTöbbet főzök és jo későbbre fagyasztva.
És ügyelek arra,hogy megőrizzen a rendet nem dobálom le a ruhaimat,nem megyek be sáros cipő el.
Igazából alap dolgok ezek :) semmi ördöngősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!