Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam fel ezeket a barátnőmmel kapcsolatos problémákat? (Részletezve lent)
Jesus.. Féltékeny biztos. Nem szingli véletlenül?
A barátnődnek kéne elbeszélgetni a fejével.
Hát nekem volt barátnőm barátnője ezt Facebook-on részletezte hogy mekkora féreg vagyok, és hogy nem érdekli őt semmi.
Tojtunk rá barátnőmmel, és 9 hónap múlva ő kuncsorgott barátnőmnek hogy nem megy neki nélküle. Igaz azóta hozzám még egy szót se szólt de nem is érdekel/érdekelt.
"Sajnos a legjobb barátnője valamiért nem tud befogadni"
Hát, nem sza...al gurigázol ecsém, egyből kettesével kezelnéd őket?
Esetleg próbálkozz valamilyen tágító eszközzel előtte :D
Viccet félretéve, a barátnő esetében szerintem a humor lehet megoldás, minden beszólására rá kell licitálni. Így látja hogy domináns vagy, és nem ő hanem te fogod majd eldönteni, mik történnek veled az életben. Ez után max. irigykedni fog meg csábítgatni próbál majd.
A lényeg.
- Ne vedd fel akármit iss mondd, te tudod magadról hogy BÁRMELYIK nő számára te vagy a főnyeremény, ha valaki annyira sötét meg vak hogy ezt nem képes észrevenni azt maximum sajnálni lehet meg kinevetni.
- Kicsit növeld az önbizalmad, ha ide írsz ahelyett hogy körberöhögnéd talán nem sértődsz meg ha azt gondolom kicsit rád férhet. Pl. jó módszer erre a sport, testedzés. Edzés során a testedben olyan hormonok szabadulnak fel amiktól tényleg férfiasabbnak, fittebnek érzed magad, látszik is rajtad ez. Látok sok gyurmaembert bombázókkal járni, nem azért amit hisznek sokan hogy mert úgy néznek ki ahogy, hanem az edzés adta + önbizalom, önbecsülés miatt. Ezt leképezik a nők. Nem kell testépítő bajnokká válnod, de a heti rendszeres 2 edzés nem sakkból csodákat képes tenni.
- Humor. Szerintem ne sértődj meg, de te elbuktál minden shit teszten nála. Ha pl. azt mondja jhogy te ilyen fejjel biztos b...i vagy, akkor ha elkezdessz magyarázkodni hány és milyen nőket húztál már meg - Bukta. Ha ignorálod, mint aki meg se hallja az a semminél jobb, ha épp nem tellik jobbra még ez is elfogadható magatartás. De ha pl. azt mondod hogy igazából tényleg az voltál de átálltál, mivel tegnap megláttál egy kecskét és nem tudtál ellenállni a jó kis szőrös popsijának... Béna poén, de poén, ezzel átmész a teszten biztosan.
remélem tudtam segíteni, sok sikert és kitartást, tudatosítsd magadban hogy majd megőrül érted a barátnő azért nyomja az elterelést és szuper jól fogsz kijönni ebből akár igaz akár nem. Mert a világ olyan, amilyennek látod, tök mindegy mások mit gondolnak róla :)
No, megjött "a bölcs PUA." Lehet, hogy ahol shit teszt a menő, ott simán beválik, de felénk az ilyen nagyképű, tiszteletlen pö-csöket viszonylag hamar ki szokták vágni, mint szaros macskát a hóba.
Az a baj, hogy ezt a két csajszinak egyedül kellene megoldania. Az meg elég "érdekes" legjobb barátnő, aki ilyenek miatt megszakítaná a másikkal a kapcsolatot. Nekem is le kellett már ugyanezt zongoráznom néhány aggódó barátnővel, de az általában kimerült abban, hogy megköszöntem az őszinte véleményt/aggódást és mondtam, hogy én nem így látom a dolgot. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!