Volt barátnőmmel kapcsolatos rendszeres álmok? (többi lent)
Megmondom őszintén, elég materialista felfogású ember vagyok, azonban sokszor sugalltak az álmaim olyan dolgokat, amik segítettek az élet során.
Sztori: Volt barátnőmmel 3 hónapja szakítottunk,én hülyeségem miatt. Időt kértem,de mire eldöntöttem, hogy ő kell nekem, már késő volt.. Még sosem voltunk szerelmesek,egymással tapasztaltuk meg. 1 évig voltunk együtt. A szakítás után két hónapig folyamatosan beszélgettünk. Ezelőtt 2 hete arról beszéltünk, hogy még mindig szeretjük egymást, azt mondta nekem még mindig könnybe lábad a szeme, ha hallja a hangom. Most azonban már egy hete nem beszéltünk, mert nem keresem, időt akarok adni neki. Még mindig borzasztóan szeretem.
Álom: Vasárnap óta ilyeneket álmodok. Mindig az a visszatérő jelenség, hogy vele vagyok, együtt élünk át valami balesetet, nehézséget (például egyik álmomban bennragadtunk egy metrószerelvényen az a alagútban). Ragaszkodik hozzám, vigyázunk egymásra. Azonban az álom végén eltávolodik tőlem, és volt, hogy más férfival láttam. Mit jelenthet ez? Félek tudatalatt, hogy végleg elvesztem? Vagy csak félek tovább lépni?
22F
Szia:) Hasonló helyzetben vagyok énis,ezért sok álmoskönyvet átnéztem,meg utánnanéztem az ilyen dolgoknak,így a te problémádat is megkerestem az ilyen könyvekben,többnyire azt írják,hogy:- baleset:Az életünk egy váratlan fordulatot vehet,sokkal határozottabban kell koncentrálni a saját érdekeinkre.
Alagút:ha egy sötét alagutat látunk álmunkban,és az alagútban járkálunk,valami aggaszt minket,nem tudunk túllépni a problémáinkon,a közeljövőben megldódhatnak a problémáink... ennyit találtam a te esetedre,de valószínüleg ( szerintem) Hogy ugye szereted még a barátnődet,és az elmúlt egy év jelképezi szerintem,hogy akkor együtt vagytok,és mint említetted eltávolodik tőled,lehet,hogy álmodban adod ki magadból azt,hogy nem akarod őt elveszíteni a valóságban,és más férfi karjai között látni őt... szerintem így lehet valahogy,szerintem:)
Remélem tudtam segíteni!!!:)
Szia! :)
Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél, aranyos vagy. :) Sokat segítettél, egyre inkább kezdenek körvonalazódni bennem a dolgok. Amúgy ma felhívtam, beszélgettem vele 5 percet, mondta, hogy ma rengeteget gondolt rám, nem tudom hogy ez befolyásolhatja-e az álmokat. Nem nagyon értek az ilyenekhez. Remélem neked is sikerült megfejtened az álmod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!