Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kapcsolatos. Bunkó és nagyképű lett, mit tegyek?
Sziasztok. 15 éves vagyok. Van egy barátnőm, aki csak barát, nincs szerelem hálisten. Nemrég voltunk felvételizni. A felvételik előtt párszor nála taliztunk, és készültünk rá. Otthon muterjával elhitette, hogy marha jól sikerült neki, minden fain, ám hamarosan meglett az eredmény. Azóta pokol az életem. Kiderült, még se olyan jó lett, ahogy Ő ezt kiszámolta magának, ám az enyém jobb lett annál, amit vártam. Azóta azt hallgatom, hogy nekik köszönhetem, hogy sikerült és felvettek, hogy Ők kifizették drága pénzért a felkészítőt, én meg ellestem tőle, és hogy nem érdemlem meg, nem magamnak csináltam, és hogy örökre hálás kell lennem nekik, mert ők készítettek fel. Megjegyzem az anyja aki a legjobban szajkózza könyvkötő, középiskolába nem nagyon járt. ;)
Ezután jöttek a szóbelik, ott úgy éreztem, hogy azt is elcsesztem, amit sajnos el is mondtam a csajnak, aki amint hazaért, elújságolta a szüleinek, és az apjától rögtön érkezett a telefon, hogy szegény én... Ez mi, ha nem káröröm? Aztán fordult a kocka! Ez se lett olyan rossz, mint vártam, és ez is felülmúlta a lányét. Emiatt még jobban kapom a szemrehányásokat, az anyja a városban is mindenkinek azt újságolja, hogy milyen igazságtalan, hogy az enyém lett a jobb, stb. Ez egyértelműen rosszul esik, nem véletlen nem voltam náluk már jó ideje. Ám ennek is meglett a gyümölcse, hisz a minap megjegyezte: "Na mivan, csak addig voltunk jók, amíg a felvételire felkészítettünk?" Ezt már marhára unom, és marha igazságtalan. Az a gáz, hogy az anyja annyit tud, hogy én 3 ponttal írtam jobbat a felvételin, pedig jóval többel. Mi lenne ha azt is megtudná? Lefejelne? Azért csak ennyit tud, mert többet nem mert neki elmondani a kiscsaj. Megmondani meg nem akarom neki az igazat, és kiállni sem merek magamért, mert tuti még jobban elterjesztené a hülyeségét. Nem dolgozik, biztos egész nap a városban lébecolna és újságolná a hülyeségét. Na meg tudnak rólam egy-két szörnyűséget, amivel biztos visszaélnének, hisz tavaly is volt egy vitánk, aminek a következménye az lett, hogy én állítólag rájuk üvöltöztem hogy "MEGÖLLEK", aztán én szívtam... Végülis egy tramplinak kell hinni 20 gyerekkel szemben. Na mind1. Hogy vessek ennek véget? Hogy védjem meg magam úgy, hogy ne szívjak a végén? Már marhára unom...
Az ilyen nem BARÁTNŐ!
Hagyd a fenébe őt és a nyomorult családját is. Ne foglalkozz velük.
Fuu az ilyen embereknek kellett volna rászáradni a lepedőre.
Igen, ez szép és jó lenne, csak az anyjának akkora szája van, mintha Ő lenne a világ ura, mert 20 évesen befeküdt egy jól kereső krapek ágyába... Ha ezt így szemébe köpném, tuti szívnék évekig... Még a nyáron tökre megbíztam bennük, és egy nagyon gáz dolgot tudnak rólam, ami ha kiderülne eláshatnám magam. Összevissza csalnak, az apuka bizonyos időközönként pénzt kap, hogy az irodai eszközöket lecserélje, azt meg szépen maguknak elvásárolják, a régit meg odab.sszák az irodába...
Megjegyzem, az apukával semmi bajom nincs, ő normális, de már őt is hülyévé teszik.
Szeretem az ilyen embereket.
Ha a csajba nem vagy szerelmes, akkor a legegyszerűbb, ha megszakítasz velük minden kapcsolatot.
Szabadidődet ne vesztegesd olyanokra akik idegesítenek, vagy sértegetnek (munkahelyi, iskolai hülyéket már nehezebb kikerülni). Az meg ne érdekeljen hogy mit dumálnak rólad a hátad mögött, mert kb. minden kicsit is sikeresebb embert sokan irigyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!