Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért azt érzem, hogy mindent tudnom kell, ami a párommal kapcsolatos. Nagyon idegtépő érzés és valójában nem is lehet mindenhez közöm, csak azért, mert a párja vagyok. Hogy küzdjem le ezt az érzést?
Mit szeretnél tudni és miért?
Féltékeny vagy?
Én is ilyen vagyok, de ez nálam alaptermészet. Én nem féltékeny vagyok, nem akarok semmit kezdeni az információval, egyszerűen csak MINDEN érdekel. De attól elkezdve, hogy milyen technikával vágja a körmét a születéséig visszavezetve minden gyerekkori élményén át mindent.
De ő elég titkolózós típus, úgyhogy ő megőrjít engem, én meg őt. :D
18:32 én is ilyen vagyok.:)
És nem csak a párommal. Pl. kezembe kerül anyu telefonja, egyből nézegetem, barátnőmmel kávézunk és hívja valaki, kérdezem ki volt. És ez nálam egy alapvető kíváncsiság, mindent tudni akarok.:)) Igaz, hogy rossz szokás, de ez van.
01:02 vagyok.
Én nyilas vagyok!
Szerintem ez mindent elmond.:)
Szinte éreztem.:)
Az összes nyilas ismerősöm is ilyen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!