Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamiért azt érzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamiért azt érzem, hogy mindent tudnom kell, ami a párommal kapcsolatos. Nagyon idegtépő érzés és valójában nem is lehet mindenhez közöm, csak azért, mert a párja vagyok. Hogy küzdjem le ezt az érzést?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél tudni és miért?

Féltékeny vagy?

2012. febr. 23. 18:10
 2/10 A kérdező kommentje:
A féltékenység is benne van, igen. És mindent. Kitől jött email, kivel telefonál, stb.
2012. febr. 23. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de ez nálam alaptermészet. Én nem féltékeny vagyok, nem akarok semmit kezdeni az információval, egyszerűen csak MINDEN érdekel. De attól elkezdve, hogy milyen technikával vágja a körmét a születéséig visszavezetve minden gyerekkori élményén át mindent.

De ő elég titkolózós típus, úgyhogy ő megőrjít engem, én meg őt. :D

2012. febr. 23. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Mivel nem legális, ajánlok egy jobbat! Tanulj meg bízni.
2012. febr. 23. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:

18:32 én is ilyen vagyok.:)

És nem csak a párommal. Pl. kezembe kerül anyu telefonja, egyből nézegetem, barátnőmmel kávézunk és hívja valaki, kérdezem ki volt. És ez nálam egy alapvető kíváncsiság, mindent tudni akarok.:)) Igaz, hogy rossz szokás, de ez van.

2012. febr. 24. 01:02
 6/10 A kérdező kommentje:
18.32-es és 01.02-es válaszolók, mi a horoszkópotok? :)
2012. febr. 24. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
18:32 vagyok, nekem Ikrek. Tudom, hogy az kíváncsi típus, de én szerintem egy ikrekhez képest is iszonyú kíváncsi vagyok. :D
2012. febr. 24. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:

01:02 vagyok.

Én nyilas vagyok!

Szerintem ez mindent elmond.:)

2012. febr. 25. 20:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez mindent.... Én is nyilas vagyok.:)))
2012. febr. 25. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Szinte éreztem.:)

Az összes nyilas ismerősöm is ilyen.:D

2012. febr. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!