Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már hasonlót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már hasonlót, hogyan változtattatok rajta?

Figyelt kérdés

Társaságban,vagy akár ha ketten vagyok valakivel,akkor azt érzem hogy ő sokkal jobb és 'erősebb' mint én..

Sokszor van úgy hogy egy kisgyereknek érzem magam, nem felnőttnek,noha 24 leszek.. Másokat sokkal természetesebbnek látok társaságban,mint magam..

Összességében jelentéktelennek érzem magam olyan kis bénának..

Komoly választ kérnék kort és nemet is

2012. febr. 19. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
ugyan ez vagyok 23f
2012. febr. 19. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
28 F. Ez azért van ,mert még nincs kialakult jellemed! Járj sportolni ,Gyúrni ,meghozza az önbizalmadat.
2012. febr. 19. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is a sportot tudnám ajánlani.Ja és lehet kellene más társaságokat is találnod, hogy minél sokszínűbb baráti/haveri köröd legyen, hogy jobban tudj másokhoz alkalmazkodni.

Talán azért is érzed a mostaniban jelentéktelennek magad, mert úgy érzed, ők nem hozzádvalók(te sem hozzájuk),ezért érzed magad feszélyezve...

2012. febr. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!