Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy semmi értelme nincs az életnek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 03:59
1/29 anonim válasza:
Egy párszor igen :S
Szerinted ha most olyan rohadt boldog lennék, akk minek ülnék 4 kor a laptop elött ?
35/F
2/29 A kérdező kommentje:
Hát,igazad van. Nagy szar az egész!
2012. febr. 12. 04:03
3/29 anonim válasza:
elsö vagyok, tudom
35 vagyok, fülig szerelmes, mint egy hülye kis tini, a párom is belém, csak épp a közös gyerek miatt nem tudta még otthagyni a f@szszopo élettársát...
Csak azért mondtam, hogy jobban érezd maga
4/29 anonim válasza:
Nem szar, csak meg kell találni az értelmét, ami teljesen szubjektív dolog. Bár sejtem miért a párkapcsolatok kategóriába tetted... Nekem is hiányzik egy szerető barátnő, velem is történtek sz*r dolgok, de nem szabad elkeseredni, mert lehetne rosszabb is.
5/29 A kérdező kommentje:
Csak az a szar, hogy tudod, hogy valakivel együtt kellene lenned, de mégsem vagy vele.
2012. febr. 12. 04:16
6/29 A kérdező kommentje:
De már megszoktam ,hogy én soha nem lehetek boldog. :(
2012. febr. 12. 04:20
7/29 anonim válasza:
megint az elsö vagyok, ezt amit most mondtál 1000%-ig át tudom érezni
8/29 anonim válasza:
1. vagyok, ez már párbeszéd szinte
Ez viszont hülyeség, mindig nagyokat koppantam eddig, lehet hogy most fogok életemben legnagyobbat koppanni, de az a kis jó, ami közben van még mindig megéri
9/29 anonim válasza:
az élet tényleg k*rva sz*r...semmi értelme
10/29 A kérdező kommentje:
De tényleg úgy érzem, hogy ő lenne az akivel kibírnám.
2012. febr. 12. 04:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!