Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, leírnátok három szavas mondatban hogyan történt az első csók, és mit éreztetek akkor?
Nem háromszavas mondat, de:
20 éves voltam, és abba a fiúba már fél éve bele voltam zúgva. Neten ismerkedtünk meg, de a fél év alatt többször találkoztunk, legtöbbször nagyobb társaságban, meg párszor kettesben (msn-en szinte minden nap beszéltünk). De semmi jelét nem mutatta, hogy akarna tőlem valamit, csak barátként kezelt. Én már le is mondtam arról, hogy lesz valami.
Aztán egyszer egy rendezvényen voltunk közösen, ott félrehívott egy csendesebb helyre, hogy beszélgessünk. Elkezdtünk beszélgetni, tök mindennapi dolgokról mint előtte annyiszor, ekkor viszont már éreztem, hogy lesz valami. Ahogy rám nézett, ahogy mosolygott... tudtam, éreztem, hogy mindjárt 'az' következik. Paráztam, izgatott voltam, boldog voltam, zavart voltam. Aztán egyszer csak megkért, hogy csukjam be a szemem. És megcsókolt. Amit leginkább éreztem, az az öröm volt. A csókot magát annyira nem tudtam átélni, mert elege paráztam, hogy úristen, nem is tudok csókolózni, másfelől hitetlenkedtem, hogy jézusom, 'álmaim pasija' épp most csókolt meg. De nagyon örültem. Ezután valahogy mindegyikünk számára egyértelmű volt, hogy járunk, az este további részében kézenfogva sétáltunk, majd hazakísért, és még sok csók követte azt az elsőt.
Ez 2 éve történt, azóta együtt vagyunk. :)
Az enyém nem volt annyira romantikus, egyáltalán nem olyan volt, amilyennek képzeltem, mégis az egyik legjobb emlékem...
19 voltam, és egy buliban történt egy olyan sráccal, akit akkor ismertem meg. Akkor korainak éreztem, de utólag nem bántam meg.
park, bizsergés, izgalom
de ezt még nem éreztem az igazinak,szerintem mással lehet jobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!