Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nehezen estetek át az első csókon?
Persze, hogy féltem... 14 éves voltam és úgy éreztem, nem állok készen rá. Volt osztálytársammal történt az eset, aki mondta, hogy nyugi, lazulj el, csak hunyd le a szemed és magától fog jönni. Aztán a számra adott egy-két puszit, majd csókba folytatódott. Franciázni csak 15 éves koromban "mertem" úgymond először, annyira rettegtem. :D
18/L
Úr Isten! Hát mit kell félni egy csóktól? :))
Nekem 12 éves koromban volt az első, de nem féltem, mert azt hittem magamtól fogom tudni... Mert mindenki ezt mondja xD
És a nagy ló*asz!!! Fogunk a pasival összekoccant 2x meg tiszta nyál lettem xD De másodjára már ment könnyen... csak az elején nem akartam, és mondtam a fiúnak, hogy én ezt nem tudom, két perc múlva meg már ott nyaltuk-faltuk egymást xD
Igen,nagyon féltem tőle : ) Pár hónapja volt,előtte sokat olvasgattam róla,agyonra paráztam magamat. Emlékszem,ott álltunk a buli kellős közepén,és beszélgettem a csajjal,és arra jutottunk,hogy gyerünk sétálni. Hát ott már eléggé féltem,mert tudtam ,hogy ez lesz a vége. Aztán kimentünk,dumálgattunk,voltak célzások,meg ölelgetés,tudtam,hogy az lesz a vége. Aztán mondtam magamnak,hogy nah akkor itt az ideje :D És lekaptam :D Hát,párszor összekoccant a fogunk,de én ezt arra fogom,hogy még nem voltunk összeszokva :D Azóta is őt szeretem : )
17/F
Huu,én nagyon féltem,de nem csak az elsőtől:D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!