Első trimben estetek már el? Lett vmi baj?
ma estem egri vár
lepcsojen hasam derekam nem érte ütés. szurka érzés van mint eddig is volt
Nyugi, ettől semmi baja nem lesz! Az első válaszolónál szerintem nem az eséstől ment el a baba az ismerősének, ikreknél ez sokszor előfordul (nekem is lett volna ikertesóm..).
Én a 3. trimeszterben estem, igaz igyekeztem az a popómra, a pocimat nem ütöttem meg (télen), semmi baj nem lett.
Üdv. 2 gyermekes anyuka
Kedves első ..az unokahugod melyik testrészére esett?
(az előző terhességem alkalmával nekünk is 3-as ikernek indult...minden extra dolog nélkül egyes lett belőle pár hét alatt, aztán a 8.héten már nem volt életjel a megmaradtnál sem :*(, ami előtte volt terhességem, annál a vetélést megelőzően 2 nappal estem el télen, akkor a hátamat és a deréktájamat ütöttem meg erősen - elég nagy esés volt - de azt a mai napig nem tudom volt, e lehetett e köze az esésnek a 2 nap múlva történtekhez )
Boldog babavárást mindenkinek! Remélem mi sem veszítjük el ismét a picit...
Szia!
Én 11 hetes terhes voltam amikor bicikliztem és elütött egy kocsi. Szerencsére nem lett semmi baja a babának, azóta már másfél éves, de a hegek még mindig látszódnak a karomon.
Szia! Első vagyok. (:
Hasra esett, még akkor elment orvoshoz. (:
Nekem a kislányom 8 hetes, nála nagyon figyeltem, hogy ne essek el, főleg télen! Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írj privit, válaszolok rá. (:
Szerintem, ha nem görcsölsz vagy vérzel, nincs baj. De szerintem próbálj sokat pihenni lealább néhány napot.
Biztatásul: 5 hetes terhesen volt balesetünk, frontálisan ütköztünk egy autóval (mi már álltunk, ő mint utólag megállapították kb.130-al csapódott) A kisfiam most lesz 31-én 3 éves, szerencsére neki semmi baja nem lett :) (a többi pedig nem ide tartozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!