Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimben estetek már el?...

Első trimben estetek már el? Lett vmi baj?

Figyelt kérdés

ma estem egri vár

lepcsojen hasam derekam nem érte ütés. szurka érzés van mint eddig is volt

2011. júl. 13. 18:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Unokahúgom esett el a 6.hetében, ikreket várt, egyik babát veszítette el, most tölti a 10.hetét. (:
2011. júl. 13. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Nyugi, ettől semmi baja nem lesz! Az első válaszolónál szerintem nem az eséstől ment el a baba az ismerősének, ikreknél ez sokszor előfordul (nekem is lett volna ikertesóm..).

Én a 3. trimeszterben estem, igaz igyekeztem az a popómra, a pocimat nem ütöttem meg (télen), semmi baj nem lett.

Üdv. 2 gyermekes anyuka

2011. júl. 13. 20:17
 3/15 A kérdező kommentje:

Kedves első ..az unokahugod melyik testrészére esett?

(az előző terhességem alkalmával nekünk is 3-as ikernek indult...minden extra dolog nélkül egyes lett belőle pár hét alatt, aztán a 8.héten már nem volt életjel a megmaradtnál sem :*(, ami előtte volt terhességem, annál a vetélést megelőzően 2 nappal estem el télen, akkor a hátamat és a deréktájamat ütöttem meg erősen - elég nagy esés volt - de azt a mai napig nem tudom volt, e lehetett e köze az esésnek a 2 nap múlva történtekhez )

Boldog babavárást mindenkinek! Remélem mi sem veszítjük el ismét a picit...

2011. júl. 13. 20:31
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 11 hetes terhes voltam amikor bicikliztem és elütött egy kocsi. Szerencsére nem lett semmi baja a babának, azóta már másfél éves, de a hegek még mindig látszódnak a karomon.

2011. júl. 13. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok. (:

Hasra esett, még akkor elment orvoshoz. (:

Nekem a kislányom 8 hetes, nála nagyon figyeltem, hogy ne essek el, főleg télen! Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írj privit, válaszolok rá. (:

2011. júl. 13. 21:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Szia utolsó előtti! 11hetesen ütött el egy kocsi? hú szegénykém örülök,hogy minden szerencsésen alakult hiszem,hogy nálunk is.azért az durvább, mint lépcsőről leesni.Leírod,hogy történt?persze csak ha nem esik nehezedre,ha fájó pont akkor nem kell.VOlt-e vmi görcs-vérzés bármi rossz az ütés-esés fájásain kívül?Nagyot estél?HOl ütött meg a sofőr?de jó,hogy túl éltétek :)
2011. júl. 14. 00:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Én a második trimeszter elején estem el,úgy,hogy éjszaka felkeltem,elindultam és egész egyszerűen a térdem felmondta a szolgálatot és összerogytam,féloldalastam estem,a karommal próbáltam felfogni az ütést,de így is féloldalasan ráestem a hasamra,ráadásul a vállam úgy kifordult,hogy másodpercek múlva ugrott vissza a helyére.Azt hittem elájulok a fájdalomtól.Reggel azonnal doki.Elmagyarázta,hogy a babákat azért veszi körül a burok és benne a víz,hogy védelmet nyújtson pl. az ilyen helyzetekben is.Az uh. is azt mutatta,hogy minden rendben.A vállammal voltak a nagyobb bajok,felkötötték és gyógytornára is kellett járnom jó ideig.Kicsi lányunk már két éves és makk egészséges.Kívánom,hogy nálatok is minden rendben legyen!
2011. júl. 14. 08:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nem görcsölsz vagy vérzel, nincs baj. De szerintem próbálj sokat pihenni lealább néhány napot.

Biztatásul: 5 hetes terhesen volt balesetünk, frontálisan ütköztünk egy autóval (mi már álltunk, ő mint utólag megállapították kb.130-al csapódott) A kisfiam most lesz 31-én 3 éves, szerencsére neki semmi baja nem lett :) (a többi pedig nem ide tartozik)

2011. júl. 15. 17:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Én 11 hetesen estem el. Rohantam a busz után és nem vettem észre, hogy patka van :S Az oldalamra estem, de nagy volt. Szerencsére nem lett baj, 5 napja már a kezemben tarthatom a picit!
2011. júl. 15. 19:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 4 hónaposan estem el a fürdőszobában, pont a lengőbordám alatt ütöttem meg az oldalam, szerencsére nem lett baj. Egy hónappal később frontális autóbalesetem volt, azt is megúszta a túlélőm... Ne félj, erősebbek mint gondolnád.
2011. júl. 15. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!