Első trimben estetek már el? Lett vmi baj?
ma estem egri vár
lepcsojen hasam derekam nem érte ütés. szurka érzés van mint eddig is volt
Sziasztok!
Köszi a válaszokat,ma voltunk Uh-n és végre 2 vetélés óta először ma hallhattuk-láthattuk a szívcső pulzálást :)
Kös
Szia!
Én vagyok az akit kocsi ütött el. Mentem a bicikli úton(szabályosan) és oldalról egy kis utcából jött ki a kocsi, szerencsére lassabban, mert a sofőr telefonált.
A kezemen lettek karcolások, meg a combomon a bokám meg belilult. De nem véreztem vagy görcsöltem, de azonnal bementem a kórházba ahol megnéztek uh-val. Az a pár perc amíg a doki kimondta, hogy van szívhang semmi baja nem lett a babának maga volt az örökkévalóság.
De ez már két éve volt, azóta 18 hónapos a lányom, bár még csak a múlthéten vettünk bicikliülést neki, mert azóta még a bicikli közelébe sem mentem.
Utolsó vagyok.
Előtte volt egy vetélésem nekem is és akkor úgy éreztem, hogyha két év próbálkozás után ezzel a babával is történik valami akkor feladom és nem szeretnék többé már babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!