Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimben estetek már el?...

Első trimben estetek már el? Lett vmi baj?

Figyelt kérdés

ma estem egri vár

lepcsojen hasam derekam nem érte ütés. szurka érzés van mint eddig is volt

2011. júl. 13. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ugy olvastam,fenekre meg hasra ne ess csak ezek lehetnek gondok.En nem estem el ugyan,de a baratom almaban kb.11hetes lehettem hasba utott erosen,okollel.nem fajt nagyon,de feltem...mar 26hetes vagyok:)
2011. júl. 15. 23:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat,ma voltunk Uh-n és végre 2 vetélés óta először ma hallhattuk-láthattuk a szívcső pulzálást :)

Kös

2011. júl. 16. 16:19
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi-köszi-köszi a bíztatásokat :)
2011. júl. 16. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok az akit kocsi ütött el. Mentem a bicikli úton(szabályosan) és oldalról egy kis utcából jött ki a kocsi, szerencsére lassabban, mert a sofőr telefonált.

A kezemen lettek karcolások, meg a combomon a bokám meg belilult. De nem véreztem vagy görcsöltem, de azonnal bementem a kórházba ahol megnéztek uh-val. Az a pár perc amíg a doki kimondta, hogy van szívhang semmi baja nem lett a babának maga volt az örökkévalóság.

De ez már két éve volt, azóta 18 hónapos a lányom, bár még csak a múlthéten vettünk bicikliülést neki, mert azóta még a bicikli közelébe sem mentem.

2011. júl. 18. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Előtte volt egy vetélésem nekem is és akkor úgy éreztem, hogyha két év próbálkozás után ezzel a babával is történik valami akkor feladom és nem szeretnék többé már babát.

2011. júl. 18. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!