Meddig maradt magas a hőmérsékletetek miután teherbe estetek?
Figyelt kérdés
A napközben mért eredményt tudom, hogy nem kell figyelembe venni, de eddig mindig 37 körül mozgott reggel is 36,9 volt most este megmértem kíváncsiságból és 36,6 lett. Foglalkozzak ezzel vagy nincs jelentősége. 5 hetes vagyok.2011. máj. 14. 20:47
1/1 Pollák Eszter válasza:
Én 27 hetes vagyok és sose volt 36.5 alatti hőmésrékletem azelőtt se. Általában 37 körül van nekem is, de gondolj bele, hogy most 2 szív pumpálja a vért és 2 test termeli a hőt, ezért is lesz majd nehezebb nyáron, mert a hűtő felület sajna marad( jobbára). Szerintem38 alatt nem lehet vészes, de ha rosszul érzed magad kérdezd meg az orvost/védőnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!