Mitől lehet magas a magzati szívfrekvencia a pocaklakómnál? 170-180 között? 35 hkm
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 09:45
1/5 anonim válasza:
Nem vagy felvizesedve véletlenül? Toxémia gyanú?
2/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok sem vizes,sem lázas sem beteg.
Az orvosom is ezt kérdezte.A vizeletem teljesen negatív, a tegnapi laborkontrollomon a gyulladásos értékeim sem térnek el a normálistól.Nem tudom hogy mi lehet.
Nem ittam kávét,nem ettem csokit,csak 2 dl szénsavas vizet ittam a ctg előtt azt is lassan.A pocaklakó így is végig mocorogta az egészet.Én ezt nem értem és nagyon aggódom.
2011. szept. 29. 09:55
3/5 anonim válasza:
...mert végig mocorogta! :) A te szívfrekvenciád is gyorsul ha mozogsz.
4/5 anonim válasza:
Én is így jártam már kétszer is CTG-n (tettem is fel kérdést, de nem kaptam kielégítő választ)...
Egyrészt azért, mert végig mocorgott, másrészt okozhatja fertőzés is, nálam ez be is igazolódott, így most antibiotikumot kapok!
36 hetes km
5/5 anonim válasza:
Az első ctg-n a babám szívverése az első 10 percben volt, hogy elérte a 200-at is, és végig mocorgott, miután kiderűlt, hogy hangosra volt állítva a gép, és hallotta a saját szívét, amitől nyugtalan volt! Levették a hangját, utánna beállt a normális 150-160-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!