Vérnyomás: 145/100 P:75 picit magas, kell szerintetek itthon méregetni, vagy ne foglalkozzak vele?
Tegnap este az ügyeleten 130/91 P:95-öt mértek, ma reggel a CTG mellé ezt. Semmi fájást nem mutatott a gép, de mégis azt éreztem, szét szakadok. A fejvégű beékelődött babám átment haránt fekvésbe, ez okozta a fájásokat. A doki azt mondta, ha ennél szarabbul vagyok, akkor menjek vissza. A méhszáj zárt volt. A fejem kissé lüktet, de nem elviselhetetlen. Eddig 115/70 P:76 volt a legmagasabb érték, amit mértek a terhesség alatt. Kell vele foglalkozni?
36 hetes kismama vagyok.
Igen, szerintem kell vele foglalkozni, sőt talán gyógyszert is fognak rá adni, mert úgy tudom, hogy szüléskor jóval feljebb mehet. Nekem a terhességem elejétől magas a vérnyomásom, hasonlóan a tiédhez alakult és azonnal Dopegytet kaptam, majd mikor ez nem bizonyult elegendőnek, Cardilopint.
Szerintem említsd meg a védőnődnek vagy az orvosodnak, ők pedig megmondják majd mi is a teendőd.
Jó egészséget kívánok.
18 h km
Ezzel foglakozni kell! Nekem már 130/80,-90-nél szólt a dokim,hogy mindennnap 2x mérjem! Erre az értékre sztem gyógyszer kell, általában dopegytet írnak fel. Ki kéne még egy kicsit húznod,nehogy toxémia legyen belőle!
Ikres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!