Magas vérnyomás nagyon veszélyes?
szia
Semmiképp nem akarok vészmadár lenni...nekem sajnos toxémia lett a vége ...
szóval nekem is először magas vérnyomás,kis víz..fehérje sehol..a vérnyomást az első nst-n mérték magasnak..másnap is mértem,azt hittem rossz a mérő..sajnos nem volt..3nap alatt bekerültem a kórházba..haza sem jöhettem már csak a babámmal...
Úgy volt kiveszik a kicsit a 35.héten..de gyógyszerekkel lenyomták a vérnyomást valamennyire,keményen sómentesdiéta(nem hiztam sokat)az nst-k rémálommá váltak mert folyamatosan bevoltak szűkülve a görbék.
Ezt azért írtam le,hogy lásd mivé válhat ha nem veszed komolyan a dolgot...
Szóval feltétlen orvos,mielőbb!!
Lehet,hogy csak átmeneti állapot...de lehet,hogy elébe mész a későbbi komplikációnak!
Kívánom,hogy minden rendben legyen veletek!!!
Jobb félni,mint megijedni...
köszönöm.
Most értem haza a kórházból. Elmentem a házidokihoz és ő küldött egyből a kórházba. Ott is magas értéket mértek, majdnem úgy volt, hogy bent fognak. De szerencsére hazaengedtek 6 órás vizsgálat után. Gyógyszert kell szednem, napi négyszer. Egy kevés fehérje is volt a vizeletemben. NST-re is kötöttek, közel másfél órára. Baba szívhangja nagyon jó volt, úgyhogy szerintem ez is egy ok volt, hogy hazaengedtek. Pénteken kell visszamennem ellenőrzésre. Viszont rettenetesen sokat keményedtem az NST alatt.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!